Ce cadouri primesc învinşii de la Oscar?

Câştigătorii pleacă acasă cu o statuetă acoperită cu aur; învinşii se consolează însă cu un gift bag în valoare de peste 55.000 de dolari.

Câştigătorii pleacă acasă cu o statuetă acoperită cu aur; învinşii se consolează însă cu un gift bag în valoare de peste 55.000 de dolari.

Poate fi ceva mai rău decât să nu câştigi un Oscar? Probabil că să fii nominalizat de multe ori (ca Leondardo Di Caprio sau Meryl Streep), să fii la un pas de statuetă şi totuşi… să nu câştigi un Oscar. Însă învinşii se consolează, în fiecare an, cu câte un gift bag consistent. Anul aceasta, valoarea totală a „cadoului de consolare“ primit de nominalizaţii la fiecare categorie, dar care nu pleacă acasă cu statueta se ridică la peste 55.000 de dolari, anunţă Variety.com.

Sunteţi curoşi să aflaţi ce se află în punguţa oferită învinşilor? Să enumerăm: ciocolată Chocolatine (probabil pentru consolare, că n-au câştigat); ceasuri elveţiene Slow Watches (să numere miile de ore rămase până la următaorea şansă la cel mai râvnit premiu din cinematografie); produse de înfrumuseţare organice de la Acure Organics şi M3K Beauty; brăţări Jan Lewis; pantofi de lux de la brandul american Max Martin; obiecte de artă de la Gizara Art; tratamente la spa; cărţi, ceaiuri, vin şi multe feluri de bomboane şi ciocolată (da, aşa e, au pierdut, deci niciodată nu vorbim de prea multă ciocolată). Chiar dacă gift bagul oferit la Oscar include şi pachete de vacanţă în Hawaii, Las Vegas, Japonia (ne-ar plăcea şi nouă, da, să primim astfel de daruri de consolare), tot acolo actorii perdanţi vor găsi şi o mulţime de… ciudăţenii. Cum ar fi: shakeuri proteice, miere organică, votcă, şedinţe de acupuntură, mănuşi tricotate, filtre de apă.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe data de 2 martie.

Foto: Hepta