4 seriale care creează dependenţă

Aşază-te confortabil pe canapea, ia cu tine un bol mare de popcorn şi deschide televizorul. E vremea perfectă pentru cele mai lungi maratoane TV! Dacă ai vizionat deja cele cinci seriale cu poveşţi retro, Newsroom (serialul semnat Aaron Sorkin) şi Girls, noul serial hit al Americii, atunci iată încă patru sugestii pentru serile tale!

Avocata fără cusur din „Good Wife“
Intrigile din politică, drama din avocatură, scandaluri şi picanterii: Good Wife le îmbină pe toate şi ne cucereşte un pic mai mult de la un sezon la altul. Julianna Margulies (cu siguranţă ţi-o aduci aminte din epoca de glorie a  „E.R.“), Chris Noth (pentru totdeauna în mintea noastră ca Mr. Big), Matt Czuchry (frumuşelul băiat de bani gata din Gilmore Girls) şi Josh Charles fac parte din distribuţia acestui serial hit.
În fiecare duminică de la ora 21.00, pe Diva Universal.

Dramele universale din „Grey’s Anatomy“
De la E.R încoace nici un serial axat pe viaţa medicilor dintr-o secţie de urgenţă nu ne-a ţinut cu sufletul la gură atâtea sezoane. Şi în cazul de faţă nici măcar nu putem da vina pe George Clooney. De şapte ani încoace scenarista Shonda Rhimes şi o echipa sudată de actori (Ellen Pompeo, Sandra Oh, Patrick Dempsey) ne poartă printr-o poveste plină de dramatism, ironie şi umor.
Sezonul VI din aprilie, pe Diva Universal.

Grey's Anatomy

Duelul vamipirilor chipeşi în „True Blood“
Suspans, mister şi umor: reţeta unui serial de cursă lungă! Produs de câştigătorul premiilor Emmy şi Oscar, Alan Ball, cu Anna Paquin, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgärd în rolurile principale, „True Blood„ nu seamănă deloc cu o poveste previzibilă cu vampiri. E sângeroasă, amuzantă şi senzuală!
Sezonul VI din toamnă, pe HBO.

True Blood
Cavaleri şi renegaţi în „Game of Thrones“
O luptă crâncenă pentru putere într-un ţinut îndepărtat în care verile ţin decenii şi iernile pot dura o viaţă. De la sudul cel perfid, la estul sălbatic, trecând prin nordul cel îngheţat, unde un zid înalt de gheaţă protejează regatul de forţe sinistre, familii puternice îşi dispută supremaţia asupra celor Şapte Ţinute din Westeros.
Sezonul III din 1 aprilie pe HBO.

Game of Thrones

 

Foto: Northfoto, 2012 Home Box Office , Inc. All rights reserved
.

Tags:
,
Adriana Matei
contact@misshypewit.com