10 seriale pe care trebuie să le revezi în weekendurile leneşe

E drept: sezonul festivalurilor de film s-a încheiat, zilele devin din ce în ce mai mohorâte şi mai friguroase şi parcă tot ce ne dorim în serile de noiembrie e să ne cuibărim în pat cu o cană de ciocolată caldă în mâini şi să ne lăsăm fermecate de aventurile palpitante de pe micile ecrane.

Între noile seriale ale toamnei (Orange is the new black, Graceland, Alpha House sau Camp) şi vechile obsesii la care ne uităm cu nesaţ deja de câţiva ani buni (Grey’s Anatomy, Homeland, The Good Wife, Newsroom, Modern Family, Mad Men), la acele seriale la care ne uităm alături de iubiţi (New Girl, Californication, Suits) am decis că avem nevoie de încă câteva sugestii care să ne ţină ocupate în faţa televizorului sau a calculatorului în weekendurile leneşe de toamnă târzie.

De la seriale ce s-au terminat abrupt după doar un sezon excelent la producţii ce au doborât toate recordurile cu cele şapte sau opt sezoane ale lor, am selectat 10 dintre cele mai simpatice, palpitante, interesante seriale pe care le-am urmărit cu sufletul la gură în aceşti ani şi pe care te invităm să le vezi şi să le revezi ori de câte ori vrei. Intră în galeria foto şi descoperă-le pe toate!

Suntem curioase: voi pe care le-aţi văzut deja? Care v-au plăcut? 

adina.popescu
adina.popescu@ringier.ro