10 lucruri pe care nu le ştiai despre „The Great Gatsby“

Mult aşteptata adaptare cinematografică a romanului lui F. Scott Fitzgerald are premiera în acest weekend, aşa că e timpul să ne pregătim cum se cuvine. Ţi-am pregătit un top al celor mai interesante lucruri pe care nu le ştiai despre „The Great Gatsby“.

Mult aşteptata adaptare cinematografică a romanului lui F. Scott Fitzgerald are premiera în acest weekend şi pe ecranele din România, aşa că e timpul să ne pregătim cum se cuvine. Ştim deja că pelicula lui Baz Luhrmann a avut un buget de nu mai puţin de 105 milioane de dolari şi o distribuţie absolut excepţională: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Isla Fisher şi tânăra, talentata şi deja nominalizata la Oscar, Carey Mulligan. Ştim că Miuccia Prada este responsabilă pentru superbele rochii ce ne poartă în opulenta şi spectaculoasa epoca a anilor 20. Şi mai ştim că întreaga coloană sonoră a filmului este plină de nume sonore: Florence + The Machine, Beyoncé, Jay-Z, Lana Del Rey, Jack White, will.i.am, Gotye.

Vrei să ştii chiar mai multe lucruri înainte de mare vizionare? GLAMOUR îţi prezintă în avanpremieră 10 amănunte mai puţin cunoscute despre aceasta nouă adaptare a „The Great Gatsby“!

Foto: Hepta, www.outnowh.ch