Digital Divas, o nouă întâlnire a comunității de fashion și beauty

Digital Divas, o nouă întâlnire a comunității de fashion și beauty

Pe 24 aprilie, la Palatul Bragadiru, va avea loc cel mai așteptat eveniment pentru comunitatea online de fashion și beauty! Digital Divas, eveniment organizat de AVON Romania și Evensys, este locul ideilor frumoase și al poveștilor de succes. De la bloggeri la creatori, de la stiliști la oameni de comunicare, în ziua evenimentului îi vei întâlni pe cei mai buni!

Momentul de inspirație

Conferința Digital Divas by AVON își propune să aducă pe scenă specialiști recunoscuți și nume relevante din industria de fashion și beauty. Cele trei sesiuni vor oferi povești savuroase, dezbateri interesante și sfaturi utile oricărui pasionat de online.

Printre vorbitorii prezenți se numără specialiști cu experiență în online, cunoscuți bloggeri de fashion și beauty, dar și celebrități care vor dezvălui secretele și strategiile care le-au adus succes în comunicarea online: Denisa Mirea (Avon Romania), Raluca Radu (Answear.ro), Mihaela Munteanu (L’Oreal Romania), Rodica Paleologue (Senior Model), Maurice Munteanu (Elle Romania), Raluca Hagiu (Unica.ro), Dana Rogoz (Danarogoz.ro), ( Sânziana Negru (Sanziananegru.com), Landiana (Feeric Fashion Week), Mirela Bucovicean (Molecule F), Andreea Balaban (Andreeabalaban.ro) și mulți alții.

Gala Digital Divas Awards

La finalul zilei se va desfășura cea de-a șasea ediție a galei de premiere Digital Divas Awards. Acest moment reprezintă o celebrare a celor mai active femei din mediul online local și este o seară dedicată celor care strălucesc în activitatea lor.

În cadrul galei de premiere Digital Divas Awards, care va avea loc pe 24 aprilie, vor fi premiate 15 categorii. Jurizarea nominalizaților a avut loc în perioada 2 aprilie -15 aprilie, premiul fiind desemnat 50% prin vot public și 50% prin votul juriului. Pentru următoarele categorii, procesul de jurizare a avut criterii particulare: AVON Awards for Social Causes (câștigătorul va fi desemnat de către organizatori în baza realizării unor campanii cu impact deosebit în comunitatea locală), Best Brand Endorser (câștigătorul va fi desemnat 100% în urma aprecierii unui juriu de specialiști în comunicare și marketing din companii și agenții) și People’s Choice Award (câștigătorul va fi desemnat 100% de votul publicului).

Digital Divas, o nouă întâlnire a comunității de fashion și beauty

Digital Divas, o nouă întâlnire a comunității de fashion și beauty

Evenimentul va fi transmis live, pe site-ul www.digitaldivas.ro, pentru cei care nu pot ajunge la eveniment.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre Digital Divas, urmăriți atât site-ul www.digitaldivas.ro, cât și contul dedicat de Instagram sau pagina de Facebook.

Digital Divas este un eveniment organizat de Evensys și AVON Romania, în parteneriat cu Haagen-Dazs, Samsung, McCafe, After Eight și Rowenta.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com