Destinatii din Romania pentru minivacanta de 1 mai

Destinații din România pentru minivacanța de 1 mai

1 mai se apropie cu pași repezi și, cum anul acesta pică într-o luni, putem sărbători ca în povești – timp de trei zile. Iată ce destinații din România îți recomandăm pentru minivacanța de 1 mai.

Pentru că majoritatea aleg să sărbătorească Ziua Muncii ori pe litoralul românesc (suntem sigure că Vama Veche va fi neîncăpătoare) ori la munte, ne-am gândit că îți dorești să evadezi undeva departe de mulțime. Așa că ți-am pregătit câteva destinații din România unde cu siguranță te vei simți bine, te vei odihni și de unde te vei întoarce cu forțe proaspete. Descoperă-le în galeria foto. 

Dacă apreciezi satele mici și fermecătoare, cu drumuri pline de pietriş în loc de asfalt și cu case cu cercevele verzi şi perdele apretate, atunci îți recomandăm să-ți petreci minivacanța de 1 mai într-unul din aceste 10 conace şi case tradiţionale fermecătoare din România.

Și dacă, mai degrabă, ești genul care vrea să-și regăsească liniștea în mijlocul naturii, de la aceste pensiuni superbe te vei întoarce alt om (garantat).

Dacă vrei să explorezi locuri noi în apropiere de București, avem noi câteva destinaţii perfecte pentru o plimbare de weekend, la o aruncătură de băț de Capitală.

Iată și alte destinații frumoase din România pe care le poți vizita în minivacanța de 1 mai.

Foto: Shutterstock

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro