Pump Up the Color!

Albastrul te îmbie la calm, portocaliul te binedispune, roşul are darul de a te energiza instant iar verdele te invită la meditaţie şi echilibru. Alege-ţi interiorul în culoarea preferată!

 

Micul dejun arată mai apetisant…
… dacă e pregătit în farfurii colorate. Energizează-te cu un ceai verde cu iasomie preparat încet într-un ceainic chinezesc şi cu două croissante delicioase, aşezate într-o farfurie cu motive pop-art. Neapărat alături de revista GLAMOUR.

Colorează-ţi casa!
Dacă vrei să delimitezi într-un mod simpatic un open space prea mare, o soluţie la îndemână poate fi reprezentată de draperiile pe şine, care se strâng în câteva secunde.

Interioare în nuanţe fondante
Buline, dungi, flori, printuri geometrice: nu-ţi fie teamă să le amesteci pe toate într-un singur decor. Plusează cu o canapea cu o formă neobişnuită şi scaune din plastic colorat: îţi garantăm că această cameră va deveni favorita ta!

Bricolează, inovează!
Ai acasă o comodă veche, al cărei înveliş exterior s-a deteriorat? Investeşte în două-trei cutii de vopsea colorată şi în weekend transformă-te într-un pictor amator. Alătură-i vaze colorate cu forme diferite şi un covor într-o nuanţă tare. Nu-i aşa că, brusc, priveşti la ziua de luni cu mai mult optimism?

Detalii fantastice
Te inspiră cultura japoneză? Te laşi atrasă de designul scandinav? Îţi doreşti o atmosferă plină de romantism, înconjurată de flori exotice? Dă frâu liber pasiunilor tale.

Accente neon
Dacă interioarele arătând ca un cupcake nu sunt tocmai pe placul tău, păstrează mobilierul şi pereţii în nuanţe clasice de alb-negru. Punctează, în schimb, cu elemente decorative în roşu sau portocaliu aprins.

Foto: Yannis Vlamos

.

Tags:
,