Hot Spot: Maison 13

Într-o casă cu o arhitectură impresionantă găseşti un lounge-restaurant cool, din care nu lipsesc creaţii nordice de design şi o selecţie de fresh-uri ispititoare.

Dacă vrei să evadezi câteva ore din atmosfera sufocantă a unui Bucureşti canicular sau aglomerat, opreşte-te pe străduţa de lângă Parcul Icoanei. Într-o vilă veche, la Maison 13, poţi avea o întâlnire liniştită cu prietenii la o limonadă de rodii sau poţi să-ţi petreci seara pe terasă, cu un pahar de şampanie Ruinart în faţă. Pasionată de artă? Acesta e locul perfect. Comandă-ţi un espresso şi un fresh de banane şi mango şi răsfoieşte în linişte albumele de arhitectură şi revistele de artă disponibile. Iar dacă un obiect de mobilier îţi atrage atenţia sau pur şi simplu vrei să faci un cadou special unui prieten (sugerăm un tablou cu mesaje unicat!)… îl poţi lua pe loc cu tine. Trebuie să mai reţinem două amănunte importante: la Maison 13 poţi răspunde mesajelor de la birou şi poţi lucra la vreun proiect urgent pe Mac-ul aflat la dispoziţia clienţilor şi, din toamnă, accesul la acest lounge-restaurant se va face doar pe baza unui card de membru. 
Out of the box
Recunoaştem, ne-ar plăcea şi nouă acasă un scaun desprins parcă din Alice în Ţara Minunilor sau un fotoliu de forma unei flori imense. La Maison 13 obiectele de design poartă semnătura unor branduri ca Northern Lighting, Viccarbe, Studio Lawrence, Design House Stockolm, One Nordic, Kenneth Cobonpue.
 

Adresa: Maison 13, str.Dumbrava Roşie nr. 2, Bucureşti

.