Explozie florală

În glastre la fereastră, în ghivece pe balcon, în vaze din cristal, pe obiectele din interiorul casei: florile lunii trebuie să fie la noi acasă. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

 

În glastre la fereastră, în ghivece pe balcon, în vaze din cristal, pe obiectele din interiorul casei: florile lunii trebuie să fie la noi acasă. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

La voi a venit primăvara? În această lună, în fiecare vază din casă vom găsi loc pentru un buchet superb de flori.

Când apar primii boboci ai primăverii iar tarabele sunt pline ochi de trandafiri, lalele, frezii şi zambile, îmi vine pur şi simplu să las totul baltă şi să mă mut într-o florărie. Ce te faci însă atunci când nu poţi să iei acasă toată piaţa de flori sau îţi doreşti să fii înconjurată de petale şi lunile următoare? Investeşte în perne brodate cu flori şi bea-ţi cafeaua aromată din cele mai delicate ceşcuţe din porţelan. Sau, de ce nu, alege piese de mobilier acoperite în întregime cu imprimeu floral.

Noul trend în materie de decoraţiuni interioare: „pereţi vegetali“ (plantele cresc din nişte eprubete direct pe peretele tău din living) sau ghivece suspendate în lampadare.

Avangardistă? Sparge puşculiţa şi cumpără o canapea atipică, cu perne în formă de petale de flori. Temperată? Alege decoraţiunile florale doar sub formă de tapet sau de tablouri agăţate pe un perete alb, impecabil. Pasionată de mobilerul retro? Dacă ai talent, pictează o comodă veche cu floricele roz sau caută autocolante speciale pentru mobilă şi recondiţionează cufărul bunicii. Dedicată cauzelor eco? Plantează iarbă în câteva tăviţe şi aşază-le pe marginea ferestrei. Atunci când vrei să faci o bucurie celor dragi, înscrie-te la un curs de aranjamente florale ca să le oferi un buchet customizat sau comandă unul pe www.floridelux.ro. 

Inspiră-te din sugestiile noastre. 

Foto: Yannis Vlamos, IKEA, My House, Bam Boo