city-break

5 destinații de bifat neapărat înainte să împlinești 35 de ani

Am făcut o listă cu cinci destinații excelente pentru o femeie plină de viață, pasionată de modă și frumos, așa ca tine! Știm că sezonul concediilor și al vacanțelor a trecut, însă acum poți avea parte de escapade și mai interesante. În plus, în extrasezon ai parte de prețuri și de două ori mai mici decât în plină vară și poți să te bucuri de farmecul locului la adevărata lui valoare, fără aglomerație și turiști gălăgioși.

Iată unde trebuie să ajungi neapărat măcar o dată în viață:

Roma

Capitala Italiei este un oraș care are o mulțime de lucruri de oferit. De la eleganții bărbați italieni pe care îi vei vedea la costum și pe Vespa, la arhitectura impresionantă, la pizza și înghețata cu un gust divin, așa cum numai italienii știu să le facă, Roma impresionează și încântă. În Roma sunt 12 locuri incluse în patrimoniul Unesco. Printre ele se numără Panteonul și Colosseumul, pe care trebuie musai să le vezi.

Mai trebuie să bei și o cafea aromată la una dintre terasele din Roma, să guști din pastele lor divine (poți să trișezi dieta pentru o astfel de delicatesă) și să admiri domnii prezentabili care se vor perinda prin fața ochilor tăi. În plus, avionul până la Roma costă foarte puțin, iar la hoteluri vei găsi prețuri îmbietoare, mai ales acum, în extrasezon. Te poți convinge ușor verificând aceste oferte de city-break, care te vor determina să-ți faci imediat bagajul, să-ți suni prietenele și să puneți de-o escapadă de câteva zile.

roma

Bangkok

Thailanda este o țară pe care occidentalii o iubesc. Nici nu e de mirare având în vedere cât de multe poți vedea și cât de frumoase sunt plajele lor. Poți alege orice oraș din Thailanda pentru o vacanță, însă noi îți sugerăm capitala.

Mâncarea este fabuloasă, oamenii sunt foarte prietenoși, iar viața de noapte este cireașa de pe tort. Bangkok nu doarme niciodată, iar dacă vrei să îl vizitezi, îți sugerăm să te încarci cu multă energie, pentru că vei avea o mulțime de lucruri de făcut de dimineață până a doua zi dimineață. Să-ți spunem un secret? Bangkok este un oraș destul de ieftin, singura cheltuială substanțială pe care va trebui să o faci fiind cea cu transportul până acolo.

Ibiza

Centrul distracției din Spania, Ibiza este în mod cert o destinație pentru cei care iubesc petrecerile. Nu vei vedea acolo nicio față încruntată și nicio privire încărcată de prejudecăți. Este locul în care poți să dansezi până la epuizare fără să-ți pese cine te vede. Cluburile, plajele și oamenii din Ibiza te vor face să nu mai vrei să pleci niciodată de acolo. Muzică, dans și multă energie pozitivă – așa poate fi descrisă Ibiza în câteva cuvinte.

Amsterdam

Deși are o reputație de oraș în care totul este posibil, Amsterdamul este mai liniștit decât îți imaginezi. Poți să te plimbi prin Cartierul Roșu sau prin coffee-shop-uri dacă vrei să vezi ce înseamnă viața de noapte, însă ai și o mulțime de alte lucruri de văzut. Este un oraș fermecător pe care ar trebui să-l străbați pe bicicletă (așa cum o fac majoritatea celor care locuiesc acolo).
Amsterdamul este un oraș foarte cool, plin de zâmbete și oameni cu care poți să te împrietenești pe loc. Nu trebuie să-ți faci griji legate de limbă, toată lumea de acolo vorbește engleza foarte bine.

Berlin

Am spus că Amsterdamul e cool, însă Berlin îl întrece de departe. Viața de noapte este efervescentă și în fiecare loc în care intri vei vedea câte un detaliu despre care să povestești când te întorci. Este un oraș plin de tineri dezinvolți și la curent cu tot ce mișcă în lumea trendurilor.

Nu uita să treci pe la faimosul Zid al Berlinului, pe la Poarta Brandenburg și să bei o bere făcută ca la carte. Dacă ești pasionată de modă, este în mod clar un loc în care trebuie să ajungi. Vei fi instantaneu inspirată de outfiturile berlinezilor, care sunt foarte hip, fără să urmeze neapărat regulile modei.

berlin

Ce părere ai despre propunerile noastre? Câte ai bifat dintre ele?

Sursa foto: Shutterstock, Alexander Mazurkevich / Shutterstock.com, Matyas Rehak / Shutterstock.com

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro