5 locații Airbnb spectaculoase din Europa

5 locații Airbnb spectaculoase din Europa

Vara abia a început și noi visăm deja la destinații de vacanță inedite. Însă dacă te-ai plictisit de hotelurile obișnuite și ești dispus să dai ceva mai mulți bani pentru o experiență unică, am selectat pentru tine 5 locații Airbnb spectaculoase din Europa.

Pentru mine una, fiecare weekend de vară în care rămân blocată acasă este tragic. Încep să caut destinații de vacanță, unde chiar dacă nu voi ajunge prea curând, mă visez relaxându-mă și bucurându-mă de zilele calde. Fiecare poză spectaculoasă pe care o văd este întâmpinată cu un oftat care vine dintr-un loc numit de englez wanderlust. Iar ca să mă consolez puțin că n-am plecat nici de data asta într-o escapadă, caut noi locuri pe care să le explorez măcar virtual (deocamdată). Dacă ești ca mine, cele 5 locații Airbnb spectaculoase din Europa pe care ți le-am pregătit în galeria foto îți vor alina dorul de ducă.

Locații Airbnb spectaculoase din Europa

Airbnb pune la dispoziție unele din cele mai spectaculoase locații de cazare din Europa. Am selectat numai câteva dintre ele și le-am prezentat în galeria foto de mai sus. Dacă te bate gândul să te și cazezi la una dintre ele, le găsești pe toate pe platformă!

Foto: Courtesy of Airbnb

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com