Penthouse de lux în Sibiu

Aceste penthouse-uri de lux care par a fi scoase din reviste nu sunt din București. Iată ce proprietăți spectaculoase găsești în țară

Herăstrău, Primăverii sau Cotroceni. Acestea sunt câteva dintre zonele din București unde, dacă ai un buget generos, poți să îmi cumperi apartamente și penthouse-uri de lux care par a fi scoase din reviste. Nu trebuie să stai însă în Capitală pentru a te bucura de astfel de proprietăți premium, iar dovada o poți vedea mai jos.

Un penthouse cu design spectaculos dintr-un bloc nou aflat în centrul orașului Baia Mare se vinde cu 160.000 de euro, iar finisajele de lux nu sunt singurele sale aspecte deosebite. Apartamentul cu 4 camere are două terase care oferă o frumoasă vedere spre parc și spre Centrul Vechi al orașului.

Penthouse de lux în Baia Mare

AICI galerie foto cu apartamentul de lux din Baia Mare

În plus, poți să ajungi cu liftul direct în apartament, potrivit anunțului publicat pe Imobiliare.ro.

Și în Craiova poți să cumperi un penthouse cu o vedere de milioane cu 289.000 de euro. Acesta se află la etajul 9 al unui bloc construit cu trei ani în urmă și se vinde cu două locuri de parcare.

Penhouse de lux în Craiova

Mai multe imagini cu această proprietate AICI

În afară de priveliștea de excepție pe care o oferă, apartamentul este și sigur, imobilul având la subsol adăpost pentru protecție civilă în cazul apariției unei situații de urgență.

Un alt penthouse de lux se vinde cu 180.000 de euro în zona Pădurii Dumbrava din Sibiu.

Penthouse de lux în Sibiu

Galerie foto AICI – cum arată penthouse-ul de lux din Sibiu

Locuința cu 4 camere vine mobilată și utilată și este dispusă pe două nivele, la primul existând un living generos.

Și în Galați găsești proprietăți spectaculoase. Poți lua ca exemplu un apartament cu 4 camere aflat la etajul 11 al unui bloc din zona Țiglina 2.

Vezi aici imagini din interior

Penthouse-ul de lux oferă o panoramă deosebită asupra orașului și se vinde cu 350.000 de euro. Locuința are patru băi, trei dormitoare, o saună, un jacuzzi, o sală de forță și 4 balcoane.

Imaginează-ți cum ar fi să îți bei cafeaua și să te uiți pe geam în fiecare dimineață la priveliștea de mai jos.

Penthouse de lux în Brașov

Apartamentul se află la ultimul etaj al unui bloc din zona Drumul Poienii din Brașov și se vinde cu 500.000 de euro, preț la care se adaugă și TVA.

Vezi aici imagini din interiorul acestui penthouse de lux

Ai boxă, trei balcoane și loc de parcare, totul într-o zonă ultracentrală.

Corina Varlan
corina.varlan@imobiliare.ro