cele mai cool piscine din Bucuresti

Cele mai cool piscine din București

Unul dintre motivele pentru care iubim vara este acela că putem lenevi sub soare, cu o băutură rece în mână. Cu toate acestea, norocul ne-a ocolit pe mulți dintre noi și (momentan) nu locuim într-un oraș care să ne permită să lucrăm de pe plajă, iar în pauza de masă să facem o baie în mare.

Cu toate acestea, în Capitală, numărul piscinelor crește de la an la an, iar nimic nu este mai plăcut la sfârșitul săptămânii decât să te relaxezi pe un șezlong.

După cum probabil bănuiești deja, lista celor mai cool piscine din București este tot un rezultat al proiectului pe care l-am demarat împreună cu o prietenă de-ale mele.

Am stabilit de comun acord că vara aceasta vom trece în revistă cele mai frumoase locuri din Capitală și ne vom încăpățâna să descoperim mereu locuri noi. Recunosc că e destul de greu, mai ales când ajungi să te simți atât de bine într-un loc, încât vrei să revii mereu acolo. Dacă până acum alternam prietenii cu care mă vedeam, dar continuam să frecventez locurile favorite, acum schimb și locurile și prietenii. Rutina nu e bună, cu atât mai puțin când vine vorba de București unde, deși ne place să credem contrariul, avem enorm de multe locuri din care putem alege.

Proiectul meu este abia la început, dar până acum am alcătuit o listă a celor mai cool coffee shop-uri, cele mai frumoase rooftop-uri, cele mai bune gelaterii, cele mai deosebite grădini de vară, iar acum revin cu o listă a piscinelor pe care trebuie să le vizitezi vara aceasta. Nu, rectific, nu trebuie să le vizitezi, trebuie să te împrietenești cu ele și să le frecventezi cât de des poți.

Intră în galeria foto și află selecția mea și nu uită să ne scrii pe Facebook care sunt locurile tale preferate din București.

Foto: Shutterstock

Tags:
erika
erika.chivu@ringier.ro