Parcul Herăstrău din București

Lux în Herăstrău. Cel mai scump vs cel mai ieftin apartament cu vedere la parc

Ți-ai dorit vreodată să te muți într-unul dintre cele mai selecte cartiere Bucureștene și să îți bei în fiecare dimineață cafeaua pe terasă având în fața ochilor o priveliște superbă, plină de verdeață? Deși zona Herăstrău este cea mai scumpă din Capitală, poți avea parte de lux și dacă nu ești milionar.

Într-adevăr, aici prețul mediu de vânzare al locuințelor este de 2.390 de euro/mp, potrivit AnalizeImobiliare.ro, dar și oferta este extrem de variată.

Cel mai scump vs cel mai ieftin apartament cu vedere la Parcul Herăstrău.

Cel mai scump apartament din zona Herăstrău, cu vedere la parc, se vinde cu 3,15 milioane de euro și este un penthouse spectaculos, situat pe Șoseaua Nordului, potrivit Imobiliare.ro.

Galerie foto – cum arată cel mai scump apartament cu vedere la Parcul Herăstrău

Apartamentul cu 5 camere, amplasat la ultimul etaj al unui imobil construit în 2008, beneficiază de finisaje premium și este extrem de spațios, având o suprafață utilă de 410 mp – echivalentul a 8 apartamente cu 2 camere.

Printre punctele forte ale acestei proprietăți se numără zona de bar cu jacuzzi, terasa interioară, situată chiar în mijlocul apartamentelui, și sauna umedă perfectă pentru câteva momente de relaxare.

Penthouse-ul se vinde mobilat complet și cu bucătărie utilată.

Cel mai ieftin apartament cu vedere la parcul Herăstrău costă doar 154.900 de euro.

Cum arată cel mai ieftin apartament cu vedere la Parcul Herăstrău

Este vorba despre un apartament cu 2 camere, complet mobilat și utilat cu mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, hotă, televizor.

Galerie foto – cel mai ieftin apartament cu vedere la Parcul Herăstrău

În plus, apartamentul se vinde cu loc de parcare în garajul subteran al imobilului și cu o boxă.

Consultă aici lista proprietăților scoase la vânzare în zona Herăstrău

Corina Varlan
corina.varlan@imobiliare.ro