Ce obiective turistice să NU mai fotografiezi pentru Instagram

Mai mult de jumătate din cele mai vizitate obiective turistice ale lumii sunt fotografiate din două, trei unghiuri și urcate repede pe Instagram, însă toată lumea s-a săturat să le vadă. 

Sony Mobile a descoperit că oamenii dau scroll la imaginile de pe Instagram cu cele mai populare obiective turistice, însă trec mai departe fără să dea LIKE pentru că majoritatea fotografiilor sunt foarte similare. Și asta pentru că mai toate obiectivele turistice sunt fotografiate din aceleași unghiuri.

Așa cum era de așteptat, Turnul Eiffel din Paris este cel mai fotografiat obiectiv turistic, iar 85% din fotografiile de la Machu Picchu puse pe Instagram au fost făcute din aceleași trei unghiuri.

Cum pot fotografiile tale să fie remarcate din mulțimea de imagini la fel? Joacă-te cu suprafețele reflectorizante, fotografiază și oameni sau siluete și editează imaginile (nu uita să adaugi și un filtru) înainte de a le urca pe Instagram.

Intră în galeria foto pentru a vedea lista completă a obiectivelor turistice pe care toată lumea s-a săturat să le vadă pe Instagram. 

Foto: Shutterstock

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro