Ce a declarat Sarah Jessica Parker despre al doilea film Sex and the City

Putem afirma că Sex and the City a fost cel mai popular serial al anilor `90 din toată lumea, nu-i așa? Deși toate am fost alături de cele patru prietene în timp ce își cautau marea dragoste, trebuie să recunoaștem că filmele ne-au dezamăgit puțin.

Mai mult decât atât, chiar și actrița Sarah Jessica Parker recunoaște că al doilea film Sex and the City nu a fost pe placul ei.

,,Înțeleg despre ce a fost vorba” a spus ea despre film, într-un interviu acordat revistei New York Magazine. Acțiunea filmului se petrece în Abu Dhabi, o alegere destul de criticată la momentul respectiv (2010).

,,Știu unde am greșit atunci când am realizat acest film și nu îmi este frică să spun asta public.„

Parker a spus că s-a bucurat de toate momentele prin care a trecut în timpul filmărilor. ,,A fost un moment minunat de care o să-mi aduc aminte toată viața. Am fost în Maroc pentru aproape două luni și m-am îndrăgostit de acel loc. Maroc este deosebit, de neuitat.”

,,Am fost acolo în timpul unor momente importante pentru musulmani din punct de vedere calendaristic.”

De asemenea, Parker a ținut să reamintească faptul că box office-ul filmului a întrecut orice așteptări. Filmul a avut încasări de peste 288 de milioane de dolari.

Și cum toate așteptăm cu sufletul la gură o a treia parte a filmului Sex and the City, Sarah a răspuns că ,,pur și simplu nu știu nimic despre acest subiect.” Off, noi încă sperăm!

Foto:northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro