George si Amal Clooney

Ce au făcut George și Amal Clooney în timpul unui zbor cu avionul

După cum se dovedește, George și Amal Clooney sunt unii dintre cei mai grijulii părinți demonstrând că știu să-și păstreze prietenii (și străinii) fericiți în timp ce călătoresc împreună cu gemenii lor, Ella și Alexander, în vârstă de 6 luni.

În timp ce se îmbarcau în avion, George și Amal Clooney au luat măsuri de precauție pentru a se asigura că zborul cu gemenii la bord va fi unul liniștit atât pentru ei și pentru pasageri. Aceștia au împărțit căști tuturor persoanelor care se aflau în acel avion. Și nu doar atât, acestea veneau însoțite de un bilet și aveau pe ele logo-ul Casamigos (marca de tequila deținută de George Clooney).

,,Gemenii noștri tocmai au descoperit cum să țipe. Sperăm că aceste căști vă vor face zborul mai liniștit. Toate cele bune, George și Amal”, iar acest bilețel avea chiar și o ștampilă personalizată. Hmm, cu siguranță nimeni nu și-a uitat bilețelul în avion.

Potrivit celor de la Page Six, regizorul Quentin Tarantino a fost, de asemenea, la bordul zborului, ceea ce ne face să credem că este vorba despre un avion privat.

În luna august, Clooney a vorbit deschis despre faptul că iubește rolul de tată, să schimbe scutece și să se alinte în preajma gemenilor.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro