Gala Femeia Anului: cine sunt câștigătoarele desemnate de Revista Avantaje

Gala premiilor Femeia Anului 2015, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu AVON Cosmetics Romania şi Le Chateau, a desemnat câştigătoarele celei de-a XVIII- a ediţii.

Tema centrală din acest an a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare, atrăgând atenția asupra comunității pe care o reprezintă și reușind să transforme obișnuitul în remarcabil.

Printre laureate, s-au numărat, deopotrivă, celebrități implicate în activități caritabile, dar și eroine anonime care fac voluntariat pentru comunitatea în care trăiesc. Și vedetele premiate, și femeile obișnuite cu povești neobișnuite au aceeași motivație: își transformă încercările și suferințele personale într-o şansă de a face ceva bun pentru cei care trec prin experienţe similare.

8 premii de excelență, 8 categorii și un premiu pentru întreaga activitate. Revista Avantaje si Avon Cosmetics Romania au acordat titlul Femeia Anului 2015 pentru următoarele categorii: Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Românești peste Hotare, Implicare și Responsabilitate Socială, Excelență în Jurnalism Social, Inițiativă în Sprijinul Semenilor, Antreprenoriat la Feminin, Proiecte de Advocacy și Prevenirea Violenței asupra Femeilor.

Cele 8 premii de excelenţă ale acestei ediţii:

Excelență în Jurnalismul Social – Melania Medeleanu, pentru constanța, pasiunea și tenacitatea cu care se implică în lucrul cu micii pacienți din tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice MagiCAMP și pentru implicarea în fundația Motivation și Fundația Principesa Margareta a României în calitate de advisory council.

melaniamedeleanu1
Ambasador al Artei Românești peste Hotare – regizoarea și scriitoarea Chris Simion
Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii – Aurora Martin
Responsabilitate și Implicare Socială –Diana Șucu
Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului  –  Alina Vasea (Asociaţia Dăruieşte Aripi din Constanța)
Inițiativă în Sprijinul Semenilor – Cosmina Grigore
Antreprenoriat la feminin – Cristina Chiriac, președinta Asociației Naționale a Antreprenorilor
Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor – Simona Voicescu, președinta Asociației Necuvinte

Pentru ca Avantaje a împlinit 20 de ani, redacția revistei a acordat un premiu special, pentru întreaga activitate, unei jurnaliste care se regaseste în valorile promovate de Avantaje: constanță, longevitate, spirit civic, compasiune și implicare în viața comunității – Teo Trandafir, de la Kanal D.

AVON Cosmetics Romania a acordat în cadrul Galei şi două premii speciale pentru femei obişnuite din echipa de 120.000 de Reprezentanti AVON care prin voluntariat in sprijinul femeilor au schimbat în bine comunitatea. Acestea au fost acordate doamnelor Mariana Pirna şi Mari Stoica.

erika
erika.chivu@ringier.ro