michelle obama autobiografie

Michelle Obama va publica o autobiografie

Chiar dacă nu mai locuiesc la Casa Albă, Michelle și Barack Obama încă se află în lumina reflectoarelor. Cei doi sunt în continuare urmăriți de presă (am văzut imagini din călătoria lor în Italia, dar și din vacanța exotică petrecută pe insula lui Richard Branson), iar grupul lor de fani este în continuă creștere. Să nu uităm de mesajele lor pline de dragoste, pe care le postează pe social media: când soția sa a împlinit 54 de ani, Barack Obama i-a scris o adevărată declarație de dragoste, care te va face să lăcrimezi. Așa că apariția autobiografiilor lor este exact ce lumea așteaptă. 

Ieri, fosta Primă Doamnă a Americii a anunțat că va publica o carte de memorii și a anunțat și data când cartea va putea fi găsită în librării. Aceasta a scris ieri pe Twitter că autobiografia ei, intitulată Becoming, va fi lansată spre sfârșitul acestui an, mai exact pe 13 noiembrie.

„Să scriu Becoming a fost o experiență profund personală. Vorbesc despre rădăcinile mele și despre cum o fată din Sud și-a găsit vocea. Sper că această călătorie a mea va inspira cititorii să găsească curajul de a deveni oricine aspiră ei să fie. Abia aștept să-mi împărtășesc povestea cu voi“, a scris Michelle Obama pe Twitter.

Anul trecut, Michelle și Barack Obama au semnat un acord comun cu editura Penguin Random House pentru a publica autobiografiile lor. Conform The Hollywood Reporter, contractul ar depăși cu mult 30 de milioane de dolari. Autobiografaia lui Michelle Obama este foarte așteptată: în general, cărțile de memorii publicate de foste prime domane se vând foarte bine, iar Michelle continuă să fie o persoană foarte apreciată în întreaga lume, chiar dacă mandatul soțului ei la Casa Albă s-a încheiat în urmă cu un an. Michelle Obama a mai publicat în 2012 o carte despre grădinărit, intitulată American Grown. 

Și Barack Obama a publicat două cărți: Dreams From My Father și The Audacity of Hope, dar în acest moment nu se cunosc informații despre când va fi lansată autobiografia lui.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro