to all the boys I've loved before continuare

To All the Boys I’ve Loved Before va avea o continuare

În sfârșit avem confirmarea pe care o așteptam de ceva vreme! Filmul original Netflix, To All the Boys I’ve Loved Before va avea o continuare. Iată tot ce știm până acum despre partea a doua a ecranizării celebrei cărți de Jenny Han.  

Comedia romantică To All the Boys I’ve Loved Before a fost hitul acestei veri pe Netflix (dacă nu ai văzut filmul până acum, ar trebui să o faci; suntem sigure că o să-ți placă!), iar noi ne doream o continuare de cum am terminat de văzut filmul. Lungmetrajul este bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Jenny Han, prima dintr-o trilogie.

Scheletul poveștii există, actorii din distribuție și-au exprimat dorința de a se întoarce pe platourile de filmare, iar fanbase-ul filmului, care crește pe zi ce trece, asteaptă cu nerăbdare al doilea film din serie. La mijlocul lunii noiembrie, Paramount Pictures a bătut palma cu Netflix pentru mai multe filme printre care și continuarea filmului To All the Boys I’ve Loved Before.

Susan Johnson, regizoarea primului film, a confirmat vestea printr-o postare pe Instagram (pe care a șters-o între timp): „Ei bine, secretul a ieșit la iveală! Mulțumesc tuturor pentru susținere!“. Cu toate acestea, Netflix a clarificat pentru Vox că cel de-al doilea film se află abia în primele stadii ale dezvoltării și nu a fost confirmat oficial.

To All the Boys I’ve Loved Before urmărește viața amoroasă a Larei Jean, după ce scrisorile ei către băieții pe care îi plăcea au fost trimise destinatarilor de către sora ei mai mică.

Ce am vedea în filmul All the Boys I’ve Loved Before 2? Primul film a acoperit o carte și jumătate, iar al doilea ar trebui continue acțiunea din cea de-a doua jumătate a cărții P.S. I Still Love You. Într-un interviu acordat Entertainment Weekly în luna august, regizoarea a declarat că și-ar dori să exploreze triunghiul amoros care apare în carte, o dată cu apariția personajului John Ambrose McLaren, unul dintre destinatarii scrisorilor.

Foto: Netflix

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro