5 lucruri pe care nu le știai despre serialul Sex and the City

 Ne putem gândi ușor la câteva scuze pentru a reviziona serialul Sex and the City-fie că ne dorim să revedem ținutele minunate sau aventurile prin care trec cele patru prietene. Însă luna acesta, serialul a sărbătorit 19 ani de la apariția primului episod.

Probabil ai impresia că știi totul despre serial, însă ținem să te anunțăm că te înșeli. Iată cinci lucruri pe care nu le știai despre serialul Sex and the City.

  1. În ciuda ținutelor bine structurate și semnate de importanți designeri, se pare că la începutul serialului Carrie a fost îmbrăcată cu haine dintr-o piață de chilipiruri. Celebra fusta de tutu a fost ,,culeasă,, dintr-un coș cu haine și a costat doar 5 dolari. Oglinda din baia lui Carrie a fost altă descoperire.
  2. Kim Catrall a refuzat să joace în rolul Samanthei de trei ori. ,,Am citit cartea și am aruncat-o în colțul camerei pentru că mi s-a părut atât de deprimantă. Apoi mi s-a oferit rolul, am citit din nou cartea, dar nu credeam ca acest rol mi se potrivește.” Însă după numeroase întâlniri, cei din echipă au convins-o pe Kim să interpreteze rolul Samanthei. Lou Thornton a fost prima alegere pentru rolul Samanthei, dar creatorul Darren Star și-a dorit pe cineva mai în vârstă.
  3. Carrie a avut numeroși iubiți în serial, dar în viața reală a ieșit cu unul dintre colegii de platou. Stai jos? Cu mai bine de un deceniu înainte de difuzare, Parker a ieșit la o întâlnire cu Willie Garson, cel care l-a interpretat pe Standford Blatch, cel mai bun prieten al lui Carrie.
  4. Fanii serialului știu că inima lui Carrie era dedicată în totalitate pantofilor. Dar, purtând tocuri pe o perioadă lungă de timp, a avut un impact semnificativ asupra picioarelor ei. ,,M-am dus la doctor și mi-a spus că piciorul meu are un os care nu ar trebui să fie acolo. Eu am creat acel os.” a declarat Sarah Jessica Parker
  5. Deși ne-am îndrăgostit de apartamentele fetelor, trebuie să știi că adresele date în serial nu sunt reale. În timp ce Carrie spunea că apartamentul ei se află în Upper East Side of Manhattan, de fapt acesta se află în West Village. Iar interiorul apartamentului diferă față de cel prezentat în serial. Apartamentul are 4.104 metri pătrați și are șase șeminee și zece camere. În 2012, acesta a fost vândut unui cumpărător anonim pentru suma de 9,85 milioane de dolari. Iar cu un an mai târziu a fost scos la vânzare iar, pentru suma de 13, 25 milioane de dolari.

Foto:northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro