5 aplicații de editare foto pe care să le iei cu tine în vacanță

5 aplicații de editare foto pe care să le iei cu tine în vacanță

Suntem în era în care fotografiile pe care le facem în vacanță fie ajung pe social media, fie sunt complet inutile (asta dacă nu te decizi să le printezi și să le ții pentru tine!). Procesul prin care trece o poză pentru a ajunge pe profilul de Instagram sau Facebook este cu adevărat anevoios. Venim în ajutorul tău cu 5 aplicații de editare foto pe care să le iei cu tine în vacanță.

Vara este sezonul călătoriilor spre destinații de vis, cu obiective turistice Instagramabile. Pentru ca tu să nu fii prinsă complet nepregătită și pozele tale să fie demne de un social media expert, ți-am pregătit 5 aplicații de editare foto pe care să le iei cu tine în vacanță.

Aplicații de editare foto pe care să le iei în vacanță

Cele mai populare aplicații de editare foto sunt cele pe care le folosesc influencerii, desigur. M-am documentat și le-am ales pe cele mai bune pentru vacanțe, și le-am prezentat în galeria foto de mai sus. Descoperă-le, instalează-le, testează-le și distrează-te cu ele în următoarea călătorie. Folosește-le intens până la data plecării, pentru ca la momentul respectiv să le poți folosi la maximul lor potențial și să vii acasă cu amintiri demne de puse în ramă (sau pe profilul de Instagram).

Foto: Instagram @tezzamb

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com