5 alimente pe care e bine să le eviți înainte de a zbura cu avionul 1

5 alimente pe care e bine să le eviți înainte de a zbura cu avionul

Dacă vrei să ai un zbor liniștit (aici nu punem la socoteală turbulențele și persoanele enervante de pe scaunele de lângă tine) atunci evită aceste alimente înainte de a te urca în avion. Cu atât mai mult dacă ai un zbor lung.  

Anxietatea de dinaintea zborului (cozile interminabile la check in, controalele de securitate, copii gălăgioși… ) nu ar trebui să se suprapună cu teama că vei fi nevoită să folosești des toaleta din avion. Trebuie să fii atentă la ce mănânci și bei înainte de îmbarcare, pentru a fi sigură că vei fi liniștită (din acest punct de vedere) pe tot parcursul zborului.

Din păcate, opțiunile din aeroport – burgeri și cartofi prăjiți plini de grăsime, pizza și băuturi acidulate – sunt destul de limitate. Dar dacă ești o persoană disciplinată, poți găsi alternative bune. În plus, sunt câteva alimente sănătoase, care îți pot veni de hac în timpul zborului. Iar dacă ai un zbor lung, există un remediu pentru a nu suferi de diferența de fus orar. Le găsești pe toate în galeria foto. 

Foto: Shutterstock

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro