4 aspecte esențiale și care te fac irezistibilă în ochii bărbaților. Le știai?

Dacă vrei să întorci toate privirile bărbaților, nu trebuie să cumperi cea mai scumpă rochie din magazin, ci să acorzi atenție acestor detalii.

Pentru bărbați nu contează eticheta de pe geanta pe care o porți și nici dacă perechea de pantofi pe care o ai astăzi este din ultima colecție a vreunei case cunoscute de modă. Ei sunt atenți la cu totul alte aspecte și se lasă cuceriți de detalii pe care noi le ignorăm.

Iată care sunt, cu adevărat, lucrurile care le atrag atenția la o femeie:

  1. Primul pe care îl observă și cel de care se îndrăgostesc

Multe femei sunt convinse că bărbații întorc privirea și sunt atrași de un bust generos sau de un posterior bine pus în valoare. În realitate, însă, primul lucru pe care îl observă este zâmbetul. Niciodată să nu te oprești din zâmbit, chiar dacă ești trist, nu se știe cine se va îndrăgosti de zâmbetul tău, spunea faimosul scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez.

Zâmbetul este primul lucru pe care îl observă bărbații la o femeie, însă și un motiv de nesiguranță pentru multe dintre noi. Grija că zâmbetul tău nu este strălucitor de alb, că cei din jur ar putea observa că nu ai o dantură perfectă sau alte astfel de detalii le fac pe multe femei să se simtă complexate. Primul și cel mai important pas pentru a uita de aceste nesiguranțe este folosirea unei astfel de periuțe, care elimină petele și care albește dinții în doar o săptămână.

Așadar, dacă îți dorești să cucerești de la prima privire, e cazul să nu-ți mai ascunzi zâmbetul.

  1. Stilul vestimentar. Ce culoare să porți mai des

Bărbații observă hainele de pe noi, însă nu în același fel în care îl observăm noi. Pentru ei este un mod de a-și da seama dacă au lucruri în comun cu persoana respectivă. Felul în care te îmbraci, probabil știi deja, spune foarte multe despre tine, de la gusturi, până la jobul pe care îl ai sau pasiunile tale. Tocmai de aceea este un aspect la care se uită bărbații, pentru că le comunică foarte multe informații.

Un lucru interesant și dovedit științific este faptul că bărbații sunt mai atrași de femeile care poartă roșu. Dacă vrei să ai garanția că vei fi remarcată la un eveniment, o rochie roșie este, în mod cert, varianta câștigătoare.

  1. Echilibrul proportiilor și cifra magica

Credeai ca un bust generos și o talie de viespe sunt cheile către inima bărbaților? În realitate, se pare că nu contează care este circumferința bustului sau a soldurilor atâta vreme cât nu există un echilibru. Ce e și mai interesant este faptul ca bărbații sunt atrași de femeile cu raportul dintre talie și solduri de 0,70 fără să-și dea seama de acest lucru.

Femeile care au raportul talie șold cuprins între 0,70 si 0,79 sunt considerate mai fertile, iar barbații, fără să își dea seama, sunt atrași de ele. Este dovedit de cercetări și are legătură cu nivelul de estrogen din corpul unei femei, nivel care contribuie la acumularea de țesut adipos pe șolduri si pe coapse.

  1. Atitudinea, cea care dictează atractivitatea pentru ambele sexe

Probabil ai observat și tu cum unele femei sunt atrăgătoare și debordează de sex appeal fără să aibă un trup de manechin sau un chip perfect. Asta pentru că atitudinea este adeseori mai importantă decât aspectul fizic, iar bărbații o observă imediat. O femeie inteligentă, cu simțul umorului și pozitivă va atrage mereu complimente din partea bărbaților, indiferent dacă are sau nu un trup de model.

Chiar și noi, femeile, suntem adesea atrase mai mult de bărbații cu o atitudine interesantă decât de cei cu abdomenul sculptat, nu-i așa?

Știai că acestea sunt aspectele care îi atrag pe bărbați? Tu la ce crezi că sunt ei atenți atunci când văd o femeie?

Sursa foto: Shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro