3 concerte la care trebuie neapărat să mergi toamna asta

Chiar dacă sezonul estival ne-a părăsit deja de două luni, asta nu înseamnă că lista noastră de concerte s-a epuizat. Ba dimpotrivă. 

În continuare suntem în căutare de muzică bună și concerte care să ne ofere momentele de relaxare de care avem nevoie. Și ce gen de muzică se potrivește mai bine cu o toamnă târzie, cu săli în care ecoul e prietenul nostru și în care putem sta liniștiți pe scaun, cu ochii închiși?

Noi am spune că jazz-ul sau colective lounge-ul e perfect, așa că v-am pregătit trei concerte din această zonă pe care nu am vrea să vă lăsăm să le ratați toamna aceasta.

de-phazz-2

De Phazz, 15 noiembrie, Sala Palatului

Trupa De Phazz, născută în Germania, revine la București pe 15 noiembrie, la Sala Palatului, în turneul de promovare a noului album Prankster Bride, care se lansează în această lună. Ei vor pleca în turneu imediat după lansarea albumului.

De la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse, la trip hop și jazz lounge și 9 albume din 1997 încoace. Show-urile lor live sunt atât o plăcere audio, dar și una vizuală în starea ei cea mai pură. Și deși muzica celor de la De Phazz e originală, grupul își bazează câteodată creațiile și pe samples-uri din zilele de mult apuse ale Epocii de Aur a cluburilor de jazz.

Noi abia așteptăm să ascultăm Hell Alright, Jazz Music, The Mambo Craze!

Concertul va începe la ora 20:00, iar biletele la concert costă 100 lei, 150 lei, 200 lei și 250 lei (VIP). Se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și benzinăriile OMV).

hindi-zahra-bucuresti

Hindi Zahra, 1 noiembrie, Arenele Romane (cort încălzit)

O prezență, din nou, mult așteptată, este Hindi Zahra, pe care am mai avut ocazia să o ascultăm atât la București, cât și la Cluj. Artista marocană va avea de această dată un concert la Arenele Romane, într-un cort încălzit, și va cânta în engleză, franceză, dar și berberă.

Concertul Hindi Zahra face parte din seria Jazz Night Out și va începe la ora 20:00.

Prețul unui bilet este de 130 lei și se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și benzinăriile OMV).

skye-ross-morcheeba

Skye și Ross, Morcheeba/ 23 noiembrie, Sala Palatului

Membrii trupei Morcheeba, Skye și Ross, vor susține împreună un concert la Sala Palatului. Este primul album în această formulă, SKYE | ROSS și noi suntem pe lista de orașe care fac parte din turneul de promovare. Cu siguranță vom asculta hiturile Morcheeba, dar și noile piese ale duo-ului.

Cei doi vor să exploreze cât mai bine relația muzicală care s-a dezvoltat între ei în afara studioului.

Prețurile biletelor: de pe 1 octombrie – 31 octombrie – 155 lei, iar de pe 1 noiembrie, 175 lei și se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și benzinăriile OMV).

Așadar, să mergem la concerte toamna asta!

erika
erika.chivu@ringier.ro