11 accesorii de care orice femeie activă are nevoie

Agenda e mereu încărcată, zilele sunt pline și simți că nu ai timp să-ți tragi sufletul măcar pentru jumătate de oră. Stai liniștită, pentru că știm ce însemnă să fii o femeie mereu activă, cu câte ceva de făcut sau rezolvat. Nu putem să îți rezolvăm problemele pentru tine, dar putem să te ajutăm să fii mereu pregătită pentru acele momente neașteptate care îți pot da toate planurile peste cap. Tocmai din acest motiv ți-am făcut o listă cu câteva lucruri esențiale pe care trebuie să le ai mereu la tine.

11 accesorii de care orice femeie activă are nevoie:

 1. Cel mai bun asistent personal

Trăim într-o eră în care nu putem să fim eficiente fără un smartphone în poșetă, care a devenit deja cel mai important asistent personal pentru fiecare dintre noi. Îți poți organiza ușor programul zilnic, poți achita facturi importante, face tranzacții bancare, îți poți salva alarme și notificări cu lucruri pe care le ai de rezolvat până la o anumită oră și poți ține mereu legătura extrem de ușor cu persoanele cu care trebuie să fii mereu în contact. Urmărește cele mai bune oferte la telefoane mobile și alege modelul perfect nevoilor tale, care te va ajuta să duci fiecare zi la bun sfârșit.

 1. Un balsam de buze

Buzele crăpate nu reprezintă neapărat o afecțiune gravă, cât mai mult una enervantă și destul de dureroasă pentru fiecare femeie. Pielea buzelor este cea mai sensibilă zonă a corpului, motiv pentru care este foarte important să ai mereu la tine un balsam de buze, pentru a le hidrata.

 1. Loțiunea de mâini

Mâinile sunt printre primele lucruri pe care o persoană străină le va analiza, așa că e important să le ții mereu curate și hidratate pe tot parcursul zilei, cu o loțiune specială de mâini pe care să o porți în fiecare moment cu tine în geantă.

 1. Rujul perfect pentru orice context

O zi poate fi lungă, iar machiajul de dimineață nu va ține atâtea ore. Alături de un creion de ochi și un fard pentru a da culoare obrajilor, un ruj roșu mat este rețeta perfectă pentru orice ocazie sau context. Se potrivește oricărei ținute și nici nu o să sară prea mult în ochi.

 1. Soluția pentru unghiile rupte

Puține lucruri sunt mai enervante decât o unghie ruptă în sertarul biroului sau în portiera unui taxi, așa că ține minte să porți mereu cu tine o pilă și o forfecuță de unghii.

 1. Un deodorant

Dacă ești o femeie care trebuie să se deplaseze mult prin oraș în fiecare zi, ține în geantă un deodorant nu foarte înțepător pe care să îl folosești ca să-ți dai din nou un aer proaspăt.

 1. Absorbante

Că ești la birou, într-o ședință sau într-o vizită importantă, este foarte important să fii pregătită pentru acele momente neprevăzute.

 1. Lacul de unghii

Se va dovedi incredibil de util mai ales dacă ți-ai ciupit ciorapii, una dintre problemele cu care ne confruntăm destul de des.

 1. O baterie externă

Acest gadget te poate salva în momente în care trebuie să stai tot timpul pe telefon și pe mail.

 1. O agendă și un pix

Nu uita că cele mai importante idei vor fi de fiecare dată cele scrise pe o foaie de hârtie. O agendă personală este un accesoriu pe care trebuie să înveți să-l folosești zilnic. Te vei organiza mai rapid și vei reuși să îți clarifici ideile mai bine dacă de fiecare dată le vei nota undeva.

 1. O gustare sănătoasă

Pentru că zilele sunt lungi și nu știi când ajungi să mănânci prânzul, o gustare sănătoasă la îndemână în geanta ta poate fi mereu salvatoare. Alege batoane sănătoase și hrănitoare sau un mix de nuci și alune cât să poți trece cu bine peste următoarele două ore.

Care sunt accesoriile de care tu nu te poți lipsi niciodată?

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: LarsZ

erika
erika.chivu@ringier.ro