10 terase din București unde să îți petreci serile de vară

10 terase din București unde să-ți petreci serile de vară

Am intrat deja în ultima lună de vară și curând o să tânjim după serile în care stăteam relaxate pe terasă. Pentru un final de august și sperăm noi, o întreagă lună septembrie, ne așteaptă seri de răcoare și relaxare alături de cei dragi. Cocktail-uri cu gheață, pahare reci de vin, povești la ceas de seară cu cele mai bune prietene, departe sau aproape de zumzetul orașului. Unde în București ne putem bucura de toate astea?

Suento by Gram (Gram Bistro din Victoriei)

La finalul lunii mai s-a deschis un nou local în București, departe de agitație și trafic, cu o grădină generoasă și răcoroasă. Suento este situat pe strada Toamnei 101 și este noul spațiu deschis de echipa Gram Bistro din Piața Victoriei.

Noul local este împărțit astfel: un bistro format din două încăperi cu o capacitate de peste 40 de persoane și o grădină generoasă ce poate găzdui până la 70 de persoane la mese.

10 terase din București unde să îți petreci serile de vară

10 terase din București unde să îți petreci serile de vară

Bucătăria Suento este modernă și cosmopolită și se concentrează pe mâncăruri nepretențioase, dar gustoase și combinații originale din cele mai fine ingrediente sezoniere. Dacă ești pe fugă și vrei să îți potolești rapid foamea, poți alege între un platou delicios cu humus, brânză feta și pita grecească și o selecție de brânzeturi românesti, servite cu fructe și crackers. Pentru iubitorii de burgeri, lucrurile stau simplu: clasicul burger de vită servit cu murături și cartofi prăjții sau varianta gourmet, ce se prezintă cu un topping de gorgonzola și gem de ceapă caramelizată. Pentru zilele călduroase de vara, păstrăvul din Valeputna, servit cu un carpaccio de legume, pesto și sos de lămăie, poate fi alegerea ideal de ușoară. La capitolul băuturi, la Suento vei găsi o selecție interesantă de vinuri românești, bere artizanală, cocktail-uri și fresh-uri.

10 terase din București unde să îți petreci serile de vară

Dacă ești în căutarea unui loc în care să-ți petreci ultimele seri de vară pe terasa unui loc simpatic din capitală, îți venim în ajutor. Ia-ți prietenii și fă-ți rezervare într-unul din aceste 10 locuri pe care ți le-am pregătit ca recomandări.

Intră în galeria foto și vezi în ce locuri te poți lăsa purtată într-o seară cu prietenii tăi. 

Citește și:

Cele mai bune gelaterii din București
Cele mai cool piscine din București

 

Foto: Verona

erika
erika.chivu@ringier.ro