mic dejunuri sanatoase in cana

10 mic dejunuri sănătoase pe care le poți face într-o cană

Micul dejun este masa peste care cei mai mulți dintre noi o sărim și asta pentru că suntem mai mereu pe fugă și nu avem destul timp să ne preparăm mîncarea. Noi ți-am pregătit zece rețete pentru mic dejunuri sănătoase pe care le poți face într-o cană. Se prepară în doar câteva minute și sunt super delicioase. 

Nu cu mult timp în urmă am găsit zece rețete pentru mic dejun care se prepară în mai puțin de zece minute. Partea bună la aceste preparate este că nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Ele au o cantitate optimă de proteine și fibre și îți vor da boost-ul necesar de energie de care ai nevoie dimineața.

Mic dejunuri sănătoase pe care le poți face într-o cană

Însă dacă te grăbești, mai avem o soluție pentru tine: un mic dejun sănătos și hrănitor pe care îl poți face într-o cană. Tot ce ai nevoie este … o cană, bineînțeles, un cuptor cu microunde și puțină ingeniozitate. Ți-am pregătit zece rețete adaptate ale clasicelor brioșe, omlete și chiar ale clătitelor: este vorba despre versiuni mini, care pot fi servite într-o cană și care sunt bune de a fi mâncate în doar câteva minute.

Sunt atât de ușor de făcut încât chiar și cei care nu au nici în clin, nici în mânecă cu bucătăritul, nu vor avea probleme să le prepare. Și nu doar că sunt ușor de făcut, ci sunt și super delicioase. Intră în galeria foto pentru a vedea cele zece rețete pentru mic dejunuri sănătoase pe care le poți face într-o cană.

În această categorie intra și micul dejun la borcan preparat de Ileana Sebe – este una dintre rețetele ei preferate pentru un mic dejun pe fugă. 

Dacă și ție îți place înghețata, la fel de mult cum ne place nouă, avem o veste bună pentru tine; consumul de înghețată la micul dejun îmbunătățește activitatea creierului. Iată toate beneficiile consumului de înghețată la micul dejun (recomandăm doar vara).

Foto: The Foodie Dietitian

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro