10 lucruri pe care le poți face gratis în Berlin

10 lucruri pe care le poți face gratis în Berlin

Cui nu-i plac lucrurile gratuite? Iată zece lucruri pe care le poți face gratis în Berlin

Berlinul este o destinație ieftină. Vei găsi mereu zboruri la prețuri mai mult decât accesibile (eu am plătit 20 de euro pentru un zbor dus-întors), iar cazările nu sunt scumpe (pentru două nopți de cazare și mic dejun inclus la un hostel în centrul Berlinului am plătit aproape 50 de euro).

Dacă vizitezi Berlinul păstrează-ți banii pentru bere și mâncare (e musai să încerci celebrul currywurst!). Și muzee de artă, dacă ești pasionată. Sunt multe lucruri pe care le poți face gratis în capitala Germaniei, fie că vorbim despre obiective turistice importante sau locuri de distracție și de petrecere a timpului liber.

Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a vizita orașul, îți recomand un tur ghidat. Iar dacă tot suntem la capitolul „Gratis în Berlin“, să știi că nu trebuie să cauți prea mult pentru a găsi tururi pentru care nu trebuie să scoți din buzunar niciun ban (turul în sine este gratuit, însă rămâne la latitudinea ta să recompensezi ghidul la final). Un tur durează în jur de trei ore și, pe lângă numeroase informații despre istoria Berlinului și a Germaniei, vei afla și o mulțime de recomandări de locuri cool (consultă și ghidul nostru: Cele mai bune adrese din Berlin: unde să mănânci, să bei și să te simți bine în capitala Germaniei).

Intră în galeria foto pentru a vedea ce obiective turistice poți vizita gratuit și ce alte lucruri poți face în Berlin fără să fie nevoie să scoți din buzunar vreun ban.

Foto: Shutterstock

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro