Horoscop: cum se comportă femeile în pat în funcție de zodie

Am stabilit ce ne enervează în funcție de zodie și chiar cum am putea să ne machiem în funcție de ce spun semnele astrologice. E momentul să aflăm cam cât de cu năbădăi sunt partidele noastre de amor…desigur, tot în funcție de zodiac.

Cui îi place să joace roluri în timpul sexului sau cui îi place să aibă o lungă sesiune de warm-up înainte să treacă la fapte? Sau cine e gata pentru acțiune doar după câteva sărutări pe obraz? Desigur, nu spunem că bărbații ar trebui să ia decizii majore în ceea ce privește sexul bazat pe astrologie, dar cu siguranță ar putea consulta graficele astrologice și să ia aminte.

Compatibilitatea în pat este foarte importantă și nu vrem să o lăsăm la voia întâmplării. Așa că ar fi bine să-i lăsăm să afle ce și cum ne place.

Femeia Berbec

De obicei, femeilor Berbec le place să preia inițiativa dar bărbatul trebuie fie curajos și să aibă o virilitate bine subliniată, să fie luate în serios și să aibă parte de atenție exclusivă și senzații tari. Nu e ușor să-i faci față, pentru că are o sexualitate puternică, forță dar și o doză mai puțin vizibilă de romantism. Poate să facă sex oriunde și este dispusă la experiențe plăcute oricând. Îi place să domine și să fie ascultată.

Intră în galeria foto ca să afli care sunt preferințele noastre atunci când vine vorba de o seară petrecută în doi.

erika
erika.chivu@ringier.ro