Ce cocktail ți se potrivește în funcție de zodie

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să stai confortabil pe un fotoliu, vara, cu meniul în mână şi să te întrebi ce să comanzi? Ştim şi noi că alegerea cocktailului perfect, după o zi caniculară, poate fi cea mai dificilă decizie.

Vedem o grămadă de nume şi de ingrediente, toate arată foarte bine, dar nu ne putem hotărî! Ei bine, tocmai de aceea ţi-am propus o modalitate mai uşoară pentru a lua o decizie: cocktailul potrivit zodiei tale!

Leu – Frozen Cherry Cosmopolitan

Eşti orgolioasă şi mândră şi nu te temi de lucrurile noi, la fel ca strălucitorul şi deliciosul cosmpolitan!

Ingrediente: 2 căni de suc de merişoare; 1 cană de cuburi de gheaţă;  o jumătate de cană de suc de cireşe; o jumătate de cană de vodcă; un sfert de cană de suc proaspăt de lime; un sfer de cană de lichior; cireşe verzi; felii de lime.

Mod de preparare: Cu o seară înainte, pune sucul de merişoare  în tăvi pentru cheaţă şi lasă-l la congelator. Pentru Cosmpolitan amestecă sucul de cireşte, cu gheaţă şi cuburile de gheaţă din sucul de merişoare, vodca, sucul de lime şi rom într-un blender.

Totul este gata, ornează paharul cu cireşe crude şi feli de lime şi bucură-te de cocktailul tău.

Foto: Jessica Merchant via howsweeteats.com

Deja ştii ce zodie eşti, aşa că ce mai aştepţi? Ai consultat şi lista noastră, iar decizie e pe jumătate luată! Toate sunt răcoritoare şi delicioase, iar multe dintre ele sunt şi uşor de făcut în casă!

Intră în galerie să vezi ce cocktail ți se potrivește!

erika
erika.chivu@ringier.ro