Previziuni astrologice pentru 2017

Ce te așteaptă în 2017 pe plan sentimental, profesional și nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

Dacă îți cauți un ghid perfect pentru anul care vine, astrologul GLAMOUR ți-a pregătit informațiile necesare ca să te pregătești în avans pentru anul Cocoșului.

Berbec

Anul acesta este o adevărată provocare pentru voi, mai ales dacă nu ați făcut schimbările necesare pentru a merge mai departe pe toate planurile. Trebuie să fiți gata să înfruntați situații și persoane noi, dar având o atitudine mult mai înțeleaptă și mai puțin războinică decât de obicei. Aveți mult de câștigat dacă întâmpinați toate surprizele și schimbările cu o minte deschisă și cu o doză substanțială de curaj și de înțelepciune. Pe de altă parte, este nevoie să vă faceți definitiv ordine în tot ceea ce ține de viața personală și cea familială. Este bine să luați decizii financiare importante în prima jumătate a lunii mai.

Dragoste 

Single: Începând cu luna aprilie până la sfârșitul verii, cele dintre voi care sunt încă în așteptarea prințului inimii lor pot avea speranța că-l vor întâlni mai mult sau mai puțin întâmplător. Asta și datorită faptului că sunteți mai sociabile și mai dispuse să flirtați cu cei care vă abordează și vă admiră.

Într-o relaţie: de la sfârșitul lui septembrie, multe dintre voi vor simți că se petrece o schimbare importantă în cuplu. Poate că ați ajuns la anumite concluzii care vă determină să doriți ca relația voastră să fie mai stabilă și mai pasională. Ceea ce înseamnă că partenerul de viață va trebui să se analizeze singur și să accepte decizia voastră.

Carieră : În lunile iunie și iulie veți avea mai multă putere de convingere atât asupra colegilor, cât și asupra șefilor. Vă veți pune în valoare ideile și veți atrage mulți adepți de partea voastră. Spre sfârșitul anului pot apărea schimbări importante la locul de muncă, care vă vor avantaja pe timp îndelungat.

Intră în galeria alăturată ca să vezi care sunt previziunile astrelor pentru 2017.

Foto: Hepta/NorthFoto

erika
erika.chivu@ringier.ro