Nativii zodii buni parteneri de călătorii

Nativii acestor 3 zodii sunt cei mai buni parteneri de călătorii

Dacă pleci în vacanță cu persoana nepotrivită sunt șanse mari ca excursia minuțios pregătită să se transforme într-un coșmar total. Însă nativii acestor trei zodii sunt cei mai buni parteneri de călătorii.

Petreci mult timp visând cu ochii deschiși la următoarea ta vacanță, îți faci liste cu ce obiective turistice vrei să vezi și ce excursii nu trebuie să ratezi, strângi cureaua pentru a-ți permite să te lăfăi în excursie și îți rezervi din timp cazări. Momentul plecării se apropie cu pași repezi și abia aștepți să-și iei zborul spre noi aventuri.

Una din cele mai mari greșeli pe care le poți face e să pleci în vacanță cu cineva care nu-ți împărtășește viziunea. Cineva care nu este de acord cu planurile tale și care se plânge într-una îți strică tot Zenul. În loc să te bucuri de tot ce are de oferit destinația aleasă, numeri zilele până când te vei întoarce acasă.

Cum poți să eviți acest dezastru? Știind din timp cu cine ar trebui să călătorești. Nativii acestor 3 zodii sunt cei mai buni parteneri de călătorii: Săgetător, Capricorn și Vărsător.

Nativii zodiei SĂGETĂTOR sunt buni parteneri de călătorii

Dacă vrei să ai parte de vacanța vieții tale, pleacă în excursie cu un Săgetător. Chiar dacă crezi că vei știi la ce să te aștepți odată ce ai ajuns în destinația aleasă, nu va fi așa. Săgetătorul are o mie de idei și te va duce în excursii spontane pe care nu ți le-ai fi imaginat niciodată. Vei descoperi o mulțime de locuri ascunse pe care nici mulți localnici nu le cunosc.

Cu un Săgetător alături aproape că ai parte de o călătorie spirituală, atât de absorbită vei fi de noua cultură. Când te vei întoarce acasă, vei simți că o parte din tine a rămas acolo și vei vrea să te întorci înapoi cât mai curând.

Nativii zodiei CAPRICORN sunt buni parteneri de călătorii

Dacă te decizi să călătorești cu un Capricorn, lăsă-l pe el să facă toate aranjamentele și să stabilească fiecare punct pe ordinea de zi; fii liniștită, va fi o călătorie spectaculoasă. Capricornul studiază tot înainte de a pleca în vacanță, așa că va fi ca și cum ai avea un ghid cu tine mereu. Te va duce în toate locurile interesante, îți va arăta unde poți plăti mai puțin și fii sigură că nu va omite niciun obiectiv turistic ce trebuie văzut.

Nativii zodiei VĂRSĂTOR sunt buni parteneri de călătorii

Un Vărsător nu se bucură niciodată de o călătorie precum un turist tipic. Este foarte puțin probabil să-l vezi făcându-și o mulțime de poze cu un selfie stick sau urmând grupuri de persoane într-un tur ghidat. Atunci când un Vărsător călătorește, el vrea să se amestece cu localnicii, să uite de unde vine și să îmbrățișeze un mod complet nou de a trăi. Cu ei,  nu vei simți că ești într-o excursie, vei simți că acesta este un mod de viață.

Dacă ești în vacanță cu un Vărsător, să nu te mire că începi să înveți limba locului, că vei comunica ușor și relaxat cu localnicii și că vei simți că faci parte din acea cultură. Experiența îți va schimba viața și viziunea ta despre lume.

Fie că e vorba de o destinație exotică sau de câteva zile petrecute pe malul Mării Negre, bagajul tot trebuie făcut. Iată 12 produse cosmetice pe care trebuie să le ai în vacanță.

Foto: Shutterstock

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro