horoscopul-tau-pentru-valentines-day

Horoscopul iubirii

Dragostea e dezordonată și complicată, însă stelele se țin bine pe poziții. Drept pentru care, cu ocazia acestui Valentine’s Day, mai bine te-ai lua după horoscopul tău decât după ce-ți spune inima. Alex Dimitrov și Dorothea Lasky de la Astro Poets sunt aici ca să prezică la ce se poate aștepta fiecare zodie de la dragoste în viitorul apropiat și, la fel de important, ce zodie ar fi perechea ta astrologică ideală. Citește mai jos horoscopul iubrii, dacă tot a trecut Valentine’s Day:

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Un incomparabil vărsător, Langston Hughes a scris odată următoarele: „Sufletul meu a crescut undeva din adâncuri, asemeni râurilor”. Despre tine e vorba. Să te îndrăgostești de un vărsător îți poate întoarce viața cu susul în jos. De aceea nu renunți ușor la cel de lângă tine. Continuă să ceri loialitate de la iubiții tăi și chiar să-i testezi, așa cum făceai oricum. Însă renunță la praful în ochi pentru că acesta îi poate împiedica pe alții să-ți vadă temperamentul chibzuit și sufletul mare. Perechea ta ideală de această lună este balanța. Perechea ta improbabilă este un taur.

Pești (19 Februarie – 20 martie)

Peștii sunt devotați celor mai idilice și romantice noțiuni care țin de dragoste. Ești un student al iubirii. Elizabeth Barret Browning, o altă persoană în zodia pești, a scris într-adevăr indulgentul „How Do I Love Thee”. Încrede-te în instinctul tău de a face gesturi mari, dar nu te panica dacă nu primești reacția la care ai visat. Nu toată lumea răspunde la gesturile de iubire la fel de teatral pe cât o faci tu. Caută o fecioară ca perechea ta ideală din acest sezon, și un săgetător ca perechea improbabilă, dar posibilă. Renunță la putere. Știi că-ți va face plăcere.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Orice moment, dragostea și viața izbucnesc frenetic în tine. Atât de mult încât adeseori tu cari toată greutatea entuziasmului în relațiile tale romantice. Nu-ți lăsa persoanele de lângă tine să scape așa ușor în acest sezon și fă-i să muncească pentru atenția ta. Poeta Maya Angelou a fost o persoană care cerea în vocea ei dulce și magică ca publicul să accepte că viața dispune de o grație eternă. Folosește aceeași forță să te ghideze și să ceri onorurile romantice pe care le meriți. Perechea ta ideală de acest Valentine’s Day este un leu. Perechea ta improbabilă este o fecioară.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Idealurile romantice și visul de a pune pe cineva pe un piedestal îți bântuie orice mișcare pe care o faci în relațiile tale. Ce te face pe tine o persoană atât de șarmantă e că aceste idealuri sunt cât se poate de reale. Toată lumea spune ce persoană loială ești. În acest sezon, încearcă să întorci către tine măcar o parte din loialitatea și dragostea pe care o dai altora cu atâta ușurință. Ascultă-l pe Omar Khayyam, un alt poet taur, care ne reamintește că este mai bine să fim singuri decât cu cineva care ne rănește. Perechea ta ideală de acest Valentine’s Day este un berbec. Perechea ta improbabilă dar nu imposibilă este un leu.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

La început, dragostea te stârnește peste măsură, însă odată ce rutina începe să-și facă loc în viașa ta, vei începe să… te plictisești de moarte. Nu zicem că nu ești fidel, pentru că, în ciuda reputației pe care o ai, ești una dintre cele mai fidele zodii – odată ce te comiți unei relații. Ca să sărim în ajutorul plictiselii tale inevitabile, adu-ți aminte că asemeni tuturor lucrurilor tale preferate, dragostea se găsește în întregime în minte.  Perechea ta ideală de acest Valentine’s Day este o balanță. Perechea improbabilă dar nu imposibilă este un taur.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Vei fi încântat să auzi că în acest horscop nici nu vom menționa cuvântul „mamă”. Oh, la naiba, bănuiesc că tocmai am făcut-o. Ei bine, acum că am trecut de acest prag, e cazul să ne gândim la ce-ți dă și ce nu-ți dă dragostea. Îți dorești atenție deplină și tot asta dai cu speranța că vei primi ceea ce vrei. În acest sezon, înainte de a da, asigură-te că vei avea parte fix de asta. Urmează sfaturile unei alte persoane din aceeași zodie, Pablo Neruda, care ne spune că toți suntem poeți, capabili și merităm trandafirul etern. Perechea ta ideală de acest Valentine’s Day este taurul. Perechea improbabilă dar nu imposibilă este un leu.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu e nimic mai romantic decât să te bucuri de propria ta companie romantică, și să-ți dai seama ce dar ești pentru această lume. Deși știi asta și te bucură când și alții o realizează (mai ales când e vorba de tine), asta nu înseamnă că oferi oamenilor mult prea multe șanse prin care le oferi să fie ceea ce vrei tu. Ascultă-l de alt leu, Percy Bysshe Shelley, care exclamă: „Aduc flori proaspete în cinstea gustării apelor / din mări și din pârâu” Lumea este o floare însetată. Perechea ta ideală de acest Valentine’s Day este un săgetător. Perechea ta improbabilă dar nu imposibilă este un scorpion.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sex învelit într-o pătură de-un portocaliu închis, cu o briză blândă ce te mângâie peste față – asta e ceea tu îți dorești. Persoana pe care o cauți în acest sezon trebuie să-ți aducă acest entuziasm. Adică și conceptul și acțiunile din spatele cuvinte „dorință”. Căutați-l pe cel care reușește să facă să vibreze dorința în interiorul tău, datorită lucrurilor pe care le fac ei pentru tine, nu pentru nenumăratele lucruri pe care le faci tu pentru ei. După cum îți reamintește și alt poet din zodia ta, William Carlos Williams, observă dificultățile acestei mașinării pe care o numim viață ca să-i facem față cu forța, hai să ne aducem aminte că observa micile gesturi de dragoste pe care le poți maginifica ca să creezi cât mai multă plăcere. Perechea ta ideală de Valentine’s Day  anul acesta este capricornul. Perechea improbabilă dar plauzibilă este o balanță.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dragostea va da inevitabil peste tine anul acesta. Adu-ți aminte de abordarea ta față de dragoste jucăușă și cumva zurlie, care te protejează pe tine, dar și subliniază spontaineitatea ta neconvențională. Arthur Rimbaud era balanță, o personalitate intensă, dar și interesantă, gravitând de la foc la frig în spirit copilăresc. Despre tine e vorba. Iar perechea ta ideală de acest Valentine’s Day este săgetătorul. Perechea ta improbabilă dar posibilă sunt gemenii. Poartă acei pantaloni mov din satin și bea margarita în februarie. E okay.

Scoprion (23 octomrie – 21 noiembrie)

Ce n-ai făcut când vine vorba de dragoste? Poate că totul, cu excepția rădăcinei sale amețitoare: să promiți să rămâi și să o lași să te schimbe, lucru despre care tu crezi că te-ar plictisi. Să nu crezi asta. Tu ești de obicei cel care poartă flacăra creației și distrugerii în casa iubirii. Te pricepi și să identifici unde acea scânteie este cea mai puternică. SylviaPlath a fost un scorpion și putea avea pe oricine dorea. Anul acesta orientează-te către un vărsător ca perechea ta ideală. Un berbec va fi perechea improbabilă dar posibilă. Spune da.

 Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Poți fi singură, să-ți trăiești viața pe o insulă (ca poetul pustnic cu aceeași zodie ca ta, Robert Lax) sau fii sufletul petrecerii și du-te acasă cu toată lumea. Astea-s veștile bune și veștile proaste. Din fericire pentru tine, chiar și atunci când te îndrepți spre o insulă, cineva te va trage întotdeauna înapoi. Un săgetător va crede mereu în dragoste, chiar dacă vor trebuie să zboare milioane de kilometri pentru asta. Perechea ta de anul acesta sunt gemenii. Perechea ta improbabilă dar posibilă este o fecioară. Orice continuă să fie posibilă. Știi că e adevărat.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Alții (inclusiv tu) vor uita cât de sălbatic poate fi un capricorn când se îndrăgostește. Stabilitatea ta e exagerată. Poeta Mina Loy a fost un adevărat capricorn atât în felul în care experimenta, cât și în abilitatea de a ghici particularitățile din iubire ale cuiva. Poți simți că cea mai mare dragoste a ta a trecut sau că nu o mai ai. Nu fi atât de sigură. E cazul să iei totul de la capăt. Perechea ta ideală este un taur. Perechea ta improbabil, dar posibilă este un săgetător. Permite-ți să fii cine crezi tu că ești. Din punct de vedere sexual, îți zicem.

Credit Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com