Horoscop: ce spun astrele în luna august

Leii cheltuie mai mult decât trebuie, balanțele se bucură de sprijinul partenerului, iar peștii vor avea o lună pasională. Iată ce spun astrele în luna august pentru fiecare zodie.

Leu

Anul acesta prioritate ta nu sunt economiile. Nici nu trebuie; este suficient să îți așezi pe o hârtie toate lucrurile care trebuie cumpărate și să vezi de care ai nevoie cu adevărat, care sunt prioritare, și în ce ordine îți permiți să le achiziționezi.

În 2017 nu ai nimic de câștigat dacă, ajutându-i pe alții, mai târziu ajungi tu singură în situația de a cere ajutor. De altfel, pe parcurs, situația ta financiară se îmbunătățește treptat, tocmai pentru că ajungi la concluzia că întâi trebuie să-ți meargă ție bine și să te asiguri din punct de vedere material ca să le meargă bine și celor care ar putea avea nevoie de tine. Vara se anunță prosperă, fie că e vorba de afaceri, job sau alte activități din care poți câștiga bani. Te-ai asociat cu cine trebuie și asta se remarcă prin rezultatele din prezent. Este posibil să vezi cum contul tău din bancă devine din ce în ce mai plin, iar asta îți ridică moralul și te stimulează să cauți alte modalități de a investi mai departe. Bineînțeles că pe de altă parte și dorința de a cheltui este mai mare.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce spun astrele în iulie pentru restul zodiilor. 

Ilustrații de Mădălina Andronic

erika
erika.chivu@ringier.ro