Horoscop: ce spun astrele în iunie

Oficial iunie este prima lună de vară! Ce ți-au pregătit specialiștii în acest început de sezon? 

Gemeni

Anul acesta ai ocazia să te pui în valoare și să-ți vezi toate proiectele devenite realitate. Tot ce-ți trebuie este o bună organizare, o mică doză de curaj și multă perseverență.

Dacă faci un mic efort să iei lucrurile în serios, ai toate șansele să-ți vezi îndeplinite chiar și cele mai îndrăznețe planuri. Din când în când, amânările sau piedicile de orice fel te vor tenta să renunți sau să încetezi colaborarea cu anumite persoane care nu se conformează dorințelor tale. Cu ceva înțelegere și răbdare, însă, vei reuși să treci peste momentele dificile. În prima parte a anului, viața ta amoroasă pare lipsită de neplăceri, iar atmosfera te îndeamnă la tot felul de jocuri și activități distractive împreună cu iubitul tău. Totuși, la un moment dat, este bine să stabilești o comunicare matură, diplomată și plină de înțelegere cu acesta, dându-i ocazia să-și spună supărările și să nu-i fie teamă să-și expună punctul de vedere.

Berbec

Cu toate că vei fi permanent ocupată cu câte ceva de făcut, starea ta fizică este excepțională. În plus, vei continua să te gândești la noi contracte, afaceri sau colaborări cât mai profitabile. Ai dreptate să nu lași pe mâine ce poți rezolva azi, însă fii foarte atentă când vine vorba de semnarea oricărui act care presupune decizii legale, financiare sau comerciale – dacă nu ești sigură, consultă-te cu cineva avizat și urmează-i sfaturile.

Taur

Pentru tine, luna iunie înseamnă clarificarea unor aspecte pe care până acum te-ai tot ferit să le abordezi cu partenerul de viață. Acum este momentul să apelezi la toată sensibilitatea, diplomația și loialitatea care te caracterizează și să ai o discuție sinceră cu el în care să vă spuneți tot ceea ce vă frământă. Mai târziu te vei felicita pentru curajul de a face asta și vei vedea că sinceritatea și adevărul pot fi adevărata soluție la problemele mai vechi de cuplu.

Rac

Dacă te gândești de mult timp ce decizie să iei din punct de vedere profesional astfel încât toate nemulțumirile tale să dispară, poate că acum este momentul să pleci în căutarea unui nou job. Cu siguranță aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a face asta. Nu este nevoie să te zbați prea tare, pentru că oportunitățile sunt în fața ta, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să stabilești ce este mai avantajos pentru tine pe termen lung.

Leu

Cu siguranță că viața ta amoroasă nu se va dovedi a fi nici monotonă, nici lipsită de întâmplări. Dacă ești într-un cuplu stabil și de lungă durată, pot apărea discuții legate de bani și de cheltuieli. În cazul în care nu le rezolvi cât mai repede, ele pot conduce la rupturi care, dacă stai mai bine să analizezi, nu sunt deloc realiste. Pe de altă parte, dacă abia ți-ai cunoscut jumătatea, intensitatea și farmecul începutului, descoperirea reciprocă și fiorii dragostei te acaparează complet.

Fecioară

În primele două săptămâni vei cunoaște o mulțime de persoane de sex opus care îți vor atrage atenția în mod deosebit. Dacă ești în cuplu, ar putea să apară disensiuni, deși tu încerci să te comporți ca și până acum. Abia în ultima parte a lunii emoțiile și sentimentele tale revin la normal și vei începe să creezi o legătură mai puternică cu iubitul tău, luându-ți din plin revanșa pentru situațiile create în ultima vreme.

Balanță
Dacă nu îți iei inima în dinți și nu faci primul pas, este puțin probabil ca cele care nu au partener să reușească să pună mâna pe mult așteptatul prinț din poveste. Nu ai nimic de pierdut dacă, cu discreția și eleganța care te caracterizează, îți pui în evidență șarmul exact pentru privirile celui care te interesează. Sau poate sunt mai mulți; nu contează atâta timp cât îți învingi nehotărârea și lipsa de inițiativă.

Scorpion

Din punct de vedere financiar, luna aceasta este indicat să conștientizezi care sunt slăbiciunile tale. E drept că de cele mai multe ori consideri că nu arunci banii pe fereastră și că investițiile pe care le faci sunt necesare și nu au nimic de-a face cu risipa. În general așa este, dar în ultimele săptămâni te-ai cam abătut de la regulă și asta se vede clar în bugetul tău. Refă-ți socotelile și stabilește ce este necesar și ce nu.

Săgetător

În cea de-a doua jumătate a lunii este posibil să resimți de mai multe ori o dorință de schimbare pe plan profesional. Acest lucru ar putea să îți dea idei, cum ar fi să renunți la ocupația din prezent și să îți căuți un alt job, sau să iei niște măsuri radicale. Fă pași înainte cu răbdare și așteaptă perioadele în care atât moralul tău, cât și circumstanțele de la serviciu se vor ameliora simțitor de la sine. Pe plan financiar, nu te încrede în promisiunile nimănui.

Capricorn

Luna aceasta, iubitul tău se va simți foarte bine alături de tine, pentru că vei ști cum să-i creezi un mediu sigur, uneori senzual, dar cu siguranță plin de căldură și afecțiune. Vei ști cum să tranșezi orice problemă, nu cu duritate și exigență, ci cu mai multă înțelegere și maturitate. Pe plan profesional, în sfârșit toate blocajele dispar și lasă locul curajului, inspirației și puterii de muncă.

Vărsător

Poți să contezi pe o perioadă senină și fericită în viața de cuplu, pentru că tu și partenerul de viață comunicați cu ușurință unul cu celălalt. În ultimele două săptămâni, vei observa schimbări în bine în cariera ta. Ești mai creativă și ești mai deschisă la surprize și schimbări, chiar dacă nu știi exact ce ai de făcut în continuare și cu cine trebuie să te asociezi sau să colaborezi.

Pești

Cu toată încrederea pe care o ai în propriile forțe în săptămânile care urmează, este imposibil să nu ai succes în toate inițiativele și proiectele pe care le ai în vedere. Percepi o oportunitate în tot ceea ce te înconjoară și reușești să descoperi profitul acolo unde alții nu se așteaptă. În ceea ce privește sănătatea, ai grijă la micile accidente făcute din grabă și acordă-ți un timp pentru relaxare ori de câte ori ai ocazia.

erika
erika.chivu@ringier.ro