pesti

Horoscop: ce spun astrele în martie

Luna martie vine cu o mulțime de surprize pentru fiecare zodie. Iată ce spune horoscopul pentru prima lună de primăvară. 

Pești

Anul acesta este cu adevărat un nou început pentru voi, pe care îl veți resimți ca pe o gură de aer proaspăt în viața personală, dar și profesională. Poate fi vorba chiar și de o schimbare de reședință sau de partener.

Luna aceasta debutează foarte bine din punct de vedere romantic și social. Șarmul vostru este incontestabil, dar trebuie să aveți grijă să nu creați iluzii false despre voi celorlalți și să nu vă ascundeți în spatele unor neadevăruri. După prima jumătate a lunii, mai ales, fiți atente să nu înțelegeți altceva decât vi se spune, mai ales dacă vine de la partenerul vostru de viață.

Amânați orice decizie legată de căsătorie sau oficializare a relației, gândiți-vă bine la ce simțiți, ce doriți și ce se cere de la voi. După data de 20 ale lunii, fiți mai atente la cheltuieli, pentru că finanțele voastre devin ceva mai inconstante. Așadar, o listă a priorităților ar fi de mare ajutor, iar dacă cineva vă cere un împrumut, gândiți-vă dacă e o idee bună.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce spun astrele în martie pentru restul zodiilor. 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro