Horoscop: ce spun astrele în mai

Mai este luna taurilor, dar ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii? Iată ce spun specialiștii.

Taur

În sfârșit, în 2016 te bucuri de lucrurile pe care ți-a fost dificil să le obții în ultimii ani. Ești optimistă, încrezătoare, plină de energie și cu multe planuri și idei noi. Entuziasmul tău este molipsitor.

Încă de la începutul anului observi că ți-e mai ușor să capeți anumite avantaje la locul de muncă. Șeful începe să aibă mai multă încredere în tine și să îți acorde sarcini noi sau să se bazeze în special pe tine. În plus, relația de cuplu pare și ea să meargă din ce în ce mai bine. Desigur asta nu înseamnă că nu trebuie să mai renunți și tu din când în când la încăpățânarea și tendința ta spre a nu accepta nicio schimbare care ar putea să te confrunte cu o situație necunoscută. Mai ales la sfârșitul primăverii și începutul toamnei, ți-e greu să faci compromisuri și să fii ceva mai înțelegătoare cu cei din jur. Dacă apelezi la diplomație și la generozitate, vei vedea că ai mai mult de câștigat. La serviciu, dacă ai vreun proiect nou în minte, anul acesta ai toate șansele să îl realizezi, cu sau fără sprijinul altora.

Berbec

Dacă ești într-un cuplu stabil, e nevoie să-ți aduci aminte că fericirea conjugală nu vine de la sine. Este nevoie de cooperare și de atenție reciprocă. Dacă ești încă singură, deși nu te gândești în mod special la a-ți găsi jumătatea, este posibil să rămâi surprinsă de unul sau mai mulți pretendenți. Nu e nevoie decât să-ți petreci mai mult timp cu fiecare dintre ei și să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor tale.

Gemeni

Pe plan financiar, ești avantajată dacă te ocupi cu o muncă ce presupune creativitate, originalitate și creație. Cu o condiție: să ai curajul să ceri ceea ce ți se cuvine și să te apreciezi la adevărata ta valoare, fără să faci niciun fel de compromis. În această perioadă iei decizii bune, dar nu dai nici intuiția la o parte. În afaceri sau la serviciu, alege-ți parteneri care să aibă același mod de a privi lucrurile ca și tine, competenți, serioși și onești. În acest fel îți poți asigura reușita.

Rac

Din punct de vedere sentimental, luna mai se anunță plină de surprize plăcute și de schimbări benefice. Vă surprindeți reciproc cu propuneri distractive, care vă scot din rutină și vă apropie mai mult decât înainte. Vă străduiți amândoi să petreceți cât mai mult timp împreună și să faceți în așa fel încât fiecare clipă să fie minunată. Din punct de vedere financiar, ești o norocoasă, mai ales dacă te hotărăști să faci un împrumut sau să investești într-un proiect la care visai de multă vreme.

Leu

Pe plan profesional, în prima parte a lunii trebuie să ai mai multă răbdare, să nu faci propuneri pripite, iar dacă simți nevoia să schimbi ceva la locul de muncă, cum ar fi salariul, condițiile pe care le pui trebuie să fie de bun simț. Dacă nu ajungi la un acord comun cu șefii tăi, poate ar trebui să mai aștepți un pic, până când astrele îți vor fi favorabile. Spre sfârșitul lunii reușești să te pui în valoare, iar asta poate să te ajute să-ți împlinești mai ușor visurile.

Fecioară

În relația sentimentală, dorința de noutate te face să te chinuiești să găsești niște activități noi sau alte puncte comune pe care să le împărtășești cu partenerul de viață. Pune-ți doar puțin imaginația la contribuție și întreabă-l și pe el ce ar dori să schimbați în viața de zi cu zi. Este important să dați mai multă importanță timpului petrecut împreună și să vă ocupați mai puțin de alte activități, cel puțin luna aceasta. Ești favorizată din plin pe plan financiar, ba chiar ai putea spune că ești norocoasă atunci când vine vorba de noi câștiguri.

Balanță

Multe lucruri care au stagnat în ultima vreme încep să se urnească din loc cu o repeziciune la care nu te așteptai. Și, pe deasupra, într-o direcție avantajoasă pentru tine. Așa că așteaptă-te la o promovare, o mărire de salariu sau un nou loc de muncă care să-ți asigure condiții mai bune de lucru. Colegii sunt înțelegători cu tine în această perioadă și cooperează mult mai ușor. Pe de altă parte, fii conștientă că nu putem controla absolut tot în viețile noastre, deci fii deschisă spre necunoscut.

Scorpion

În dragoste, luna aceasta ești mai sigură de fidelitatea partenerului, iar atmosfera în cuplu este mult mai destinsă, chiar ludică uneori. Vă este ușor să faceți glume unul pe seama altuia, dar cu o atitudine diferită, fără înțepături sau ironii. În cea de-a doua parte a lunii, ești gata să scoți toate armele din dotare pentru a-l seduce și a-i reaminti ce înseamnă senzațiile tari. În ceea ce privește munca, este timpul să te bazezi pe șarmul și puterea ta de a convinge. Impune-ți cu îndrăzneală condițiile.

Săgetător

Trăiești alături de partener sentimente de siguranță, pasiune și voluptate care te fac să te simți în al nouălea cer. Dacă în ultima perioadă ai simțit că lucrurile între voi sunt neclare și nu știți încotro vă îndreptați, acum nu numai că ai senzația că ai ceea ce îți trebuie lângă tine, dar chiar faci tot ce este posibil să vă dezvoltați împreună într-o atmosferă de libertate și de respect reciproc. Din punct de vedere financiar, urmează în sfârșit o perioadă în care te simți mai mult decât norocoasă.

Capricorn

Fii atentă la subtilitățile celorlalți, mai ales la cele care te privesc direct. Nu te lua după aparențe și ascultă cu atenție ce ți se spune, citește printre rânduri și analizează în detaliu tot ceea ce observi. În acest fel, poți trage niște concluzii corecte și să iei, în concluzie, deciziile potrivite. La birou, nu îți asuma riscuri, mai ales dacă ai în vedere un proiect de anvergură. Este de preferat să mergi la sigur, cel puțin în primele două săptămâni ale lunii. Poți, în schimb, să te bazezi pe sprijinul celor apropiați.

Vărsător

Starea ta de spirit este din ce în ce mai bună iar acest lucru se observă cel mai bine în viața de cuplu. Atmosfera este liniștită, dar nu monotonă, cu momente de pasiune, dar nu de furtuni sentimentale sau discuții aprinse. Într-un cuvânt, până la sfârșitul lunii, relația cu iubitul pare perfectă și stabilă, numai să nu iei dragostea partenerului ca un lucru de la sine înțeles și să o apreciezi la adevărata ei valoare. În carieră știi cum să profiți de ocaziile care îți apar și să transformi orice oportunitate în succes.

Pești

Urmează o lună extrem de senină pe plan sentimental pentru tine și partenerul tău. Legătura dintre voi devine mai profundă, mai afectuoasă și mai veselă. Chiar nu mai găsești niciun lucru pe care să i-l reproșezi, chiar dacă nu ajungi la a-l idealiza. Pe plan financiar ești destul de norocoasă, astfel încât îți poți chiar permite să joci la loto. De asemenea, poți investi – pe baza unor sfaturi avizate − și asta fără să eziți, pentru că profitul va fi mult mai mare decât cheltuiala ta. Trăiești viața cu entuziasm.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro