horoscopul lunii iulie

Horoscop: ce spun astrele în luna iulie

Racii nu trebuie să facă excese financiare, săgetătorii întâmpină mici piedici în proiectele pe care le desfășoară, iar peștii se bucură de ajutorul prietenilor și al colegilor. Iată ce spun astrele în iulie pentru fiecare zodie în parte.  

Rac

Din punct de vedere financiar, ai parte de un an în care trebuie să fii mai atentă cât și cum cheltuiești, să nu faci împrumuturi, credite sau investiții importante. Nu-ți mai face atâtea griji pentru sursele de unde ar putea să-ți vină bani.

Este mai important acum să te liniștești din punct de vedere psiho-emoțional, ca să poți merge mai departe și nu există o metodă mai bună decât să te relaxezi și să nu te pierzi într-un noian de gânduri, de decizii și întrebări. Odată ce ajungi să faci pace la nivel mental, vor veni și cele mai potrivite soluții. E adevărat că după ce prinzi gustul liniștii, ești tentată din ce în ce mai mult să profiți un timp cât mai îndelungat de ea, și asta presupune și cheltuieli, care, începând cu luna iunie, pot să fie cam prea mari.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce spun astrele în iulie pentru restul zodiilor. 

Ilustrații de Mădălina Andronic

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro