Horoscop 2018: Previziunile anului

Privește stelele.

 

Bine ați venit în lumea lui 2018! Se anunță un an înflăcărat, numai bun să te apreciezi la adevărata ta valoare, să îți iei destinul în mâini fără ajutorul nimănui și să îți urmezi pasiunile.

Anul acesta horoscopul este dictat de asprul și hotărâtul cvartet al Capricornului, Berbecului, Taurului și Scorpionului, iar aceste semne de Pământ și de Foc sunt aici să ne prelungească la nesfârșit pofta de viață și să ne ajute să spunem din toată inima ‘DA!’ și ‘NU!’ fără alte discuții. Noul an începe pe cât de dur, pe atât de delicat, sub atenta observație a lui Saturn care se instalează în locul autoritarului Capricorn pentru următorii trei ani. Parcursul său măreț ne împinge să ne ținem promisiunile făcute și să acceptăm realitatea pentru a o putea schimba. Cu eclipsa totală de Lună în zodia Leului, aflată pe terminate în luna ianuarie, vom fi nevoite să renunțăm un pic la inocența noastră dacă vrem să trecem pragul către o nouă etapă a vieții.

În această primăvară, sensibilul Chiron se poziționează în Berbec, iar extremistul Uranus își face intrarea în arena Taurului. Combinația dintre cei doi te va face să înțelegi exact în ce punct începi să simți că nu meriți un loc în față și să lucrezi serios la încrederea în sine. Cu Marte retrograd pe timp de vară, este momentul să te oprești un pic, să îți reconsideri acțiunile și să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Toamna vine la pachet cu multă dragoste, în timp ce Venus se menține retrograd în cele mai intime dintre zodii, Balanță și Scorpion. Datorită fixării lui Jupiter în Scorpion pentru tot restul anului, posibilitatea de a-ți găsi jumătatea este foarte ridicată, atâta timp cât suntem prezente peste tot unde contează, chiar și din umbră. Per total, va fi un an învăluit în ciocolată amăruie din care vor răsuna adevărate imnuri ale supraviețuirii. Așadar, prezintă-te la linia de start, pariază pe tine și pregătește-te să îți sărbătorești victoria!

 

Intră în galerie pentru a descoperi ce îți rezervă astrele pentru 2018!

 

Foto: Mădălina Andronic

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com