Cum îi spui adevărul în funcție de zodie

Cu toții am spus la un moment dat măcar o minciună, fie ea cât de mică. Mințim să îi protejăm pe alții, ne mințim pe noi sau pur și simplu, mințim pentru că asta simțim că trebuie să facem. Asta este natura umană, dar desigur, nu este pentru toată lumea la fel.

Avem feluri diferite de a minți, la fel cum avem moduri diferite de a primi adevărul. Dar cât de bine acceptăm adevărul în funcție de zodie?

Experții noștri în astrologie ne-au spus cât de repede trecem peste minciuni și cât de ușor iertăm dacă am fost mințite. Bineînțeles, în funcție de semnul astrologic.

Berbec

Unei femei Berbec este destul de greu să-i spui un lucru care nu-i convine, mai ales dacă este adevărat. Este de preferat să o iei cu binișorul și să fii atent la tonul vocii și la cuvintele pe care le alegi ca să-i descrii situația. Pe de altă parte, nu-i place să fie mințită, pentru că se crede inteligentă și sinceră, și nu merită să fie îmbrobodită. Dacă o minți, este posibil să-și dea seama și cu siguranță va isca o mică furtună.

Taur

Femeia Taur este o adevărată maestră în arta minciunii și cea a urzelilor, deci dacă crezi că vei putea să o minți sau să-i ascunzi lucruri cu ușurință, atunci te înșeli amarnic. Mai bine caută să nu fie nevoie să disimulezi ceva, pentru că altfel își va pierde încrederea în tine, și cu greu vei putea să i-o recâștigi. Cea mai bună metodă de a-i spune un adevăr neplăcut este să o faci cu diplomație și eleganță, și doar parțial.

Intră în galeria foto să vezi cum reacționează celelalte zodii atunci când le minți sau când le spui adevărul.

erika
erika.chivu@ringier.ro