Compatibilități amoroase: plusuri și minusuri ale fiecare zodii

Nu-i așa că e de mare ajutor să ai un ghid ca să știi la ce să te aștepți de la fiecare tip cu care te întâlnești? Cu cât știi mai multe despre el, cu atât mai bine. Chiar și atunci când informația vine … din astrologie.

Ce semn zodiacal te va face să râzi până la lacrimi și care nu îți va răspunde la mesaje? Iată care sunt plusurile și minusurile fiecărei zodii, atunci când vine vorba de dragoste, pentru a știi dinainte la ce să te aștepți.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Pro: Berbecii sunt deschiși oricărui tip de aventură și sunt foarte amuzanți. Energia lor este molipsitoare.
Contra: Câteodată vor prea multe de la ei înșiși și e posibil să nu vă înțelegeți în aceste perioade. Sunt cunoscuți pentru că nu răspund la mesaje, mailuri sau apeluri pierdute.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pro: Taurii sunt iubitori și, alături de ei, te vei simți în siguranță. Și unde mai pui că, există posibilitatea să știe să gătească precum nimeni altcineva!
Contra: Încăpățânarea lor este legendară. Dacă nu poți să ai răbdare, mai bine nu te pune cu încăpățânarea lor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pro: Nu te vei plictisi niciodată alături de un geamăn. Sunt deștepți, știu cum să vorbească și întotdeauna vor da întâietate nevoilor și sentimentelor tale.
Contra: Pentru că sunt persoane inteligente, pot fi genul „eu le știu pe toate“ și posibil să te facă, neintenționat, să te simți inferioară intelectual. De obicei se gândesc prea mult înainte de a lua o decizie și se supără ușor, pentru motive greșite.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Pro: Racii te vor trata așa cum trebuie și poți să ai completă încredere în ei. Este în regulă să le împărtășești secretele tale. Sunt cea mai bună zodie atunci când vine vorba de angajamente și sunt adepții relațiilor serioase.
Contra: Sunt foarte schimbători – acum sunt fericiți, în secunda următoare se supără pe ceva. Și nu încerca să afli ce îi supără, nu vei reuși să scoți nimic de la ei.

Leu (23 iulie – 22 august)
Pro: Sunt multe lucruri fantastice la lei: umorul, abilitatea lor de a face toate lucrurile să pară distractive și felul lor de a fi.
Contra: Nu sunt foarte sensibili atunci când vine vorba despre sentimentele celorlalți și pot fi niște nemernici fără să își dea seama. Dacă te vor face să suferi, este foarte greu să îi faci să își asume responsabilitatea pentru asta.

Virgo (23 august – 22 septembrie)
Pro: Fecioarele pot fi cele mai drăguțe persoane de pe planetă! Întotdeauna vor avea în vedere sentimentele tale. Poți pune mereu bază pe o fecioară, nu te va lăsa niciodată la greu.
Contra: Pot fi foarte sensibili și pot pune la îndoială sinceritatea ta atunci când încerci să îi faci să se simtă mai bine în pielea lor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Pro: Balanțele sărută cel mai bine! Se pricep de minune să flirteze și te vor face să te simți atrăgătoare și sexy.
Contra: Urăsc conflictele, așa că, decât să rupă o relație față în față, e foarte posibil să dispară fără niciun cuvânt.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Pro: orice relație cu un Scorpion se face la un nivel adânc și intens, atât sexual, cât și emoțional. Se implică cu pasiune în orice, mai ales într-o relație.
Contra: Această intensitate poate fi bună, dar și rea. Scorpionii pot deveni dintr-o dată foarte serioși, ceea ce, la un moment dat, devine copleșitor și, câteodată, chiar înfricoșător.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pro: Săgetătorii sunt amuzanți și optimiști. Sunt deschiși experiențelor noi și adoră să cunoască persoane noi, pe aceeași lungime de undă ca ei.
Contra: Pentru că sunt atrași de lucrurile noi, poate fi o provocare să îi faci să se așeze la casa lor. De asemenea, dau mereu semnale amestecate, așa că nu vei știi niciodată ce simt cu adevărat pentru tine.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Pro: Nu trebuie să îți faci griji că un Capricorn ar putea să fie infidel; sunt loiali și demni de încredere. Nu te vor face să te simți specială doar de ziua ta și să nu te mire dacă te trezești cu flori sau cadouri fără niciun motiv.
Contra: Pot încerca să te controleze și să te manipuleze, fără să își dea seama.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Pro: Vărsătorii te pot surprinde cu gândurile lor unice. Sunt deschiși la nou, fie că e vorba de un restaurant sau un club. Te vei simți confortabil alături de ei.
Contra: Câteodată e cam greu să își exprime emoțiile și pot deveni ciudați sau agresivi atunci când nu sunt primii pe poziție într-o situație.    

Pești (19 februarie – 20 martie)
Pro: Peștii te vor înțelege pe de-a-ntregul. Te vor face să râzi până la lacrimi și nu doar că vor fi partenerii perfecți într-o relație, dar și cei mai buni prieteni.
Contra: Pot fi foarte sensibili și se pot închide în ei fără să dea nicio lămurire sau să spună ce i-a supărat. Din această cauză, cu Peștii poți avea probleme mari de comunicare.

Foto: 123rf

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro