zodii se indragostesc cel mai repede

Cele 3 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Cât de repede te îndrăgostești de cineva? Crezi în dragoste la prima vedere sau, mai degrabă, ești de părere că iubirea adevărată se vede în timp? Poți să îți dai seama de multe în funcție de cât de repede (sau cât de mult trebuie să aștepți până să…) auzi „te iubesc“.  

E bine să știi la ce să te aștepți pentru a nu te îngrijora dacă partenerul nu îți spune „te iubesc“ atât de repede pe cât te-ai fi așteptat (Capricornii, Scorpionii, Gemenii și Fecioarele trebuie să fie foarte sigure pe ceea ce simt înainte de a-și spune sentimentele cu voce tare)… sau îți spune prea repede și te ia prin surprindere. Nu vrei să fii prinsă cu garda jos și apoi să urmeze un moment jenant.

Semnele zodiacale care se îndrăgostesc cel mai repede au de obicei două mari caracteristici: o inimă deschisă pentru  dragoste și mare încredere în ei înșiși, așa că nu vor pierde timpul încercând să-și dea seama de ceea ce simt. Iată care sunt cele trei zodii care se îndrăgostesc cel mai repede.

Nativii zodiei BERBEC se îndrăgostesc cel mai repede

Berbecii sunt cunoscuți pentru spontaneitatea și spiritul lor aventurier, iar asta se vede și în relațiile sentimentale pe care le au. Atunci când cineva sau ceva le suscită înteresul, Berbecii își urmăresc pasiunea fără să stea prea mult pe gânduri și fără teamă de regret. Dintre toate zodiile, Berbecii au cele mai multe șanse să se îndrăgostească la prima vedere, așa că nu fi surprinsă dacă își exprimă sentimentele chiar din prima seară. Deși poate ți se pare că ce-ți spune sună fals, Berbecii spun mereu ceea ce simt, mai ales atunci când vine vorba despre sentimente.

Nativii zodiei TAUR se îndrăgostesc cel mai repede

Te poți îndrăgosti foarte ușor de nativii zodiei Taur – sunt drăgăstoși și știu să te facă să te simți în siguranță în preajma lor. Mare parte din felul lor de-a fi ține de un simț înnăscut de a citi alte persoane la un nivel instinctual. Sunt deschiși cu oamenii cu care se simt în siguranță și pe care îi lasă să intre în cercul lor interior, lăsându-se rapid purtați de sentimente.

Nativii zodiei RAC se îndrăgostesc cel mai repede

Racii sunt de departe cele mai emoționale zodii din întreg zodiacul. Sunt în acord cu inimile lor și sunt foarte confortabili cu emoții puternice, atât în ​​interiorul lor, cât și cu celelalte persoane. Așa că nu este deloc surprinzător că atunci când se îndrăgostesc, se întâmplă foarte repede și se îndrăgostesc până peste urechi. Dacă cealaltă persoană simte la fel și îi dă înapoi Racului dragoste și susținere, atunci conexiunea dintre ei va ține până la nesfârșit. Un lucru este de retinut atunci când vine vorba de a iubi un nativ al zodiei Rac: inima lui mare îl face de asemenea foarte vulnerabil la a fi rănit. Este foarte important să fii atentă și respectuoasă față de sentimentele lui. În timp ce Racii pot să-și dăruiască iubirea în mod liber, dacă îi rănești o dată, se vor retrage repede în cochilia lor – uneori chiar pentru totdeauna.

Foto: Shutterstock

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro