Ce spun astrele în luna iulie

Iulie e aici! Curioasă ce se întâmplă în cea mai călduroasă lună din an? Îți spunem noi! 

Ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodie:

Rac

Ca să ai succes în 2016, preia inițiativa și acționează cu îndrăzneală și perseverență. Nu lua în seamă întârzierile și fă-ți cât mai multe relații, atât profesionale, cât și amicale. Pe plan financiar, echilibrează cheltuielile și câștigurile.

Dacă, mai ales în afaceri, nu faci câțiva pași în direcția pe care ți-o alegi și preferi să fii precaută, riști să intri în rutină și să pierzi ocazia de a obține ceea ce îți dorești. Profită de ocaziile care ți se oferă imediat ce apar și dă tot ce ai mai bun. Este un moment potrivit să reiei dialogul cu partenerul de viață pentru a pune la punct multe dintre lucrurile care ți se pare că scârțâie de la o vreme încoace. Bineînțeles într-o manieră diplomată și fără să dai frâu prea tare emoțiilor, astfel încât să-l poți înțelege cu adevărat pe celălalt și să luați împreună decizii cât mai bune pentru amândoi, pe termen lung.

Berbec

Ai o rezistență fizică de invidiat, și asta te predispune la excese de-a lungul întregii luni. Nu te îndemnăm să renunți la mici răsfățuri culinare sau la seri de distracție cu prietenii, însă totul trebuie să stea sub semnul echilibrului – mai ales în aceste luni. Dacă slăbiciunea ta sunt băuturile carbogazoase, trebuie musai să reduci cantitatea consumată ca să eviți viitoare probleme digestive.

Taur

Pe plan profesional, luna aceasta îți descoperi calitățile combative și voința puternică. De altfel ești și motivată, pentru că ai impresia că poți învinge orice dificultate. Schimbările de situație te vor stimula să dai tot ce ai mai bun și vei da dovadă de sânge rece, logică și autocontrol. În felul acesta, vei fi remarcată rapid și ți se vor aprecia calitățile. Deci poți chiar să te aștepți la o promoție, fără ca asta să însemne deocamdată și o mărire de salariu.

Gemeni

Dacă nu ești sigură de necesitatea unui obiect pe care vrei să îl cumperi sau de fezabilitatea unui proiect la care te gândești, este mai bine să nu mergi mai departe cu investiția de bani și timp. Nu îți permiți luna aceasta să irosești niciuna dintre resursele de care dispui, deși apar oportunități pe care nu îți vine să le ratezi. Fii liniștită că va veni timpul și pentru ele, iar dacă acestea dispar, vor fi întotdeauna altele chiar mai potrivite și profitabile pentru tine.

Rac

Primele două săptămâni ale lunii sunt problematice din punct de vedere profesional, în sensul că ai impresia că nu faci ceea ce îți place și cum îți place. Te gândești serios dacă acesta este jobul pe care ți-l dorești și în ce măsură mai ești motivată să rămâi în colectivul în care lucrezi acum. Dar dacă iei o decizie, s-ar putea să fie ireversibilă, deci nu te grăbi și mai ales nu te lăsa condusă de emoții. Ultimele două săptămâni vor aduce o atmosferă cu totul diferită, așa că ai răbdare și gândește pe termen lung.

Leu

Din punct de vedere fizic ești plină de energie – partea mai puțin bună este însă că s-ar putea să te confrunți cu probleme cu somnul (dacă este cazul, fii atentă la ritmul organismului tău și încearcă să nu te suprasoliciți). În plus, ești tentată să faci investiții inutile, pentru că ai impresia că ai nevoie de multe lucruri din jurul tău.

Fecioară

Ești ambițioasă și nimic nu poate să-ți stea în cale în prima jumătate a lunii. Analizezi toate problemele cu răbdare și atenție, iar soluțiile găsite sunt cele mai potrivite (șefii și colegii admiră acest lucru și se bazează pe judecata ta). Prin urmare, până la sfârșitul lui iulie ești entuziasmată de felul cum merg lucrurile la birou,și poate chiar la un moment dat ți se oferă o promovare sau ți se propune încheierea unui contract mai mult decât avantajos. Tot ce trebuie să faci este să fii de acord.

Balanță

Luna aceasta este bine să nu stai pe gânduri atunci când norocul bate la ușă. Circumspecția și indecizia nu te avantajează deloc în această perioadă, așa că fii cu ochii în patru și, atunci când este cazul, preia inițiativa fără teamă. Pe plan financiar ești favorizată atâta timp cât joci corect și nu te lași ademenită de ocaziile de a te îmbogăți rapid. Banii nu sunt totul, iar în cazul tău, tăria de caracter și principiile morale valorează mai mult decât o sumă impresionantă.

Scorpion

Domeniile favorizate în această perioadă sunt sănătatea și banii, cu mici condiții de respectat. Dacă faci abuz de mâncăruri picante sau grase, ori îți permiți să te delectezi cu prea multe dulciuri, riști să te resimți. Așa că impune-ți o oarecare măsură. Din punct de vedere financiar, îți merge foarte bine dar, dacă te gândești la o investiție, nu asculta sfaturile apropiaților, ci apelează la specialiști.

Săgetător

În special în a doua parte a lunii, ar trebui să fii mai atentă la momentele pe care ți le rezervi odihnei – dormi mai mult sau cel puțin încearcă să te relaxezi cu activități plăcute, care nu cer un efort prea mare, ca dansul, plimbările în aer liber, yoga, stretching. În același timp, adoptă o alimentație cât mai sănătoasă, cu produse naturale și mai multe lichide – dar nu cafea. Pe plan financiar, chiar dacă ți se solicită ajutorul de către familie sau prieteni, fii ceva mai precaută ca să nu ajungi să te împrumuți la rândul tău.

Capricorn

Îți regăsești echilibrul pe plan fizic și psihic. Nu mai ai perioade în care te simți lipsită de energie, iar rezistența ta la efort și stres este din nou de invidiat. Cu toate acestea, nervozitatea ar putea să-ți dea bătăi de cap, în special la birou, și uneori chiar și în familie. Pe plan financiar este posibil să ai parte de niște surprize plăcute, care îți vor rezolva multe dintre problemele din ultima vreme și chiar îți vor spori substanțial veniturile.

Vărsător

Atmosfera este deosebit de plăcută la birou și, după multă vreme în care parcă nu mai erai atât de încântată să te ocupi de treburile tale, acum îți revin entuziasmul și pofta de a colabora. Singurul detaliu de care trebuie să te ocupi? Animozitățile! Nu te grăbi să judeci și să tragi concluzii, pentru că aparențele uneori înșală, iar o relație deteriorată este greu de refăcut.

Pești

În primele două săptămâni ale lunii ocupă-te de fiecare sarcină în parte în momentul în care apare. Nu le lăsa să se strângă, pentru că pot deveni o presiune pe care o vei suporta greu. Este mai bine să faci fiecare lucru la timpul lui și să nu-l amâni din diferite motive. Oricum nu se va ocupa altcineva în locul tău de ceea ce-ți revine ție, așa că nu te baza din acest punct de vedere nici pe sprijinul colegilor, nici pe înțelegere din partea șefului. Fă-ți curaj și pune-ți ordine în agendă.

erika
erika.chivu@ringier.ro