Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

Oglindă, oglinjoară… Cine e cea mai frumoasă mireasă din țară? Se apropie sezonul nunților și nu ai reușit să te decizi ce rochie vei purta? 

Ai petrecut suficient de multe ore pe Pinterest, dar nu ai găsit nimic care să împace și stilul tău romantic, dar și dorințele mamei tale de a purta ceva clasic? Cu atât de multe opțiuni, credem și noi că e dificil să alegi. Clasică? Cu dantelă sau fără, cu trenă sau dreaptă? Cu spatele sau cu umerii goi? Cum e posibil să te decizi doar asupra uneia?

Nu te-ai fi gândit niciodată că trăsăturile tale zodiacale ți-ar putea veni în ajutor. Crezi sau nu, stilul tău este influențat de semnul tău astrologic. Iar când astrologia alege în locul tău, totul pare mult mai ușor. Ți-am pregătit 12 modele de rochii create după trăsăturile comune zodiei tale.

Ca viitoare mireasă Berbec îți dorești ca în ziua cea mai importantă din viața ta să fii observată orice ai face, așa că o rochie care să atragă atenția cu un mic detaliu este cea mai potrivită pentru tine. Trăsăturile comune ale femeii Berbec: vivace, aventuroasă, deschizătoare de drumuri și încrezătoare.

Ești gata să mergi la altar?

Intră în galeria foto alăturată și vezi ce rochie este specifică zodiei tale.

erika
erika.chivu@ringier.ro