Ce muzică preferi în funcție de zodie

Suntem în constantă nevoie de muzică. Avem conturi pe toate rețelele care ne oferă cea mai nouă muzică și nu putem pleca niciodată fără căști de acasă.

V-ați gândit vreodată cum v-a fost influențat genul muzical pe care-l preferați? Să fie pentru că părinții voștri ascultau Queen, Abba sau chiar AC/DC și Metallica atunci când erați voi mici sau ar putea ca aceste preferințe să depindă și de astrologie? Cu siguranță veți găsi măcar un gen de muzică potrivit pentru gusturile voastre muzicale care să fie influențată de semnul vostru astrologic.

Pentru fiecare zodie, astrologul nostru a găsit unul, două sau chiar mai multe genuri muzicale pe care ne-am mișca pe ringul de dans o noapte întreagă. Să le descoperim!

Berbec

Femeia Berbec nu este foarte romantică de felul ei, mai ales când vine vorba de muzică. Preferă genurile muzicale care inspiră energie, forță, și poate și puțină senzualitate cum ar fi R&B, dancehall, bachata, ritmurile latine, care te fac să te simți activ și plin de viață. Îi place să danseze singură, dar se descurcă și cu un partener, atâta timp cât pe acesta nu îl deranjează ca din când în când să preia ea conducerea.

Taur

Femeia Taur este foarte senzuală, așa că va prefera o muzică orientală, pe care se poate undui cu talent și feminitate. Este un adevărat spectacol să o privești și cu siguranță îți va trezi simțurile, oricât de prost dispus ești sau deprimat. Îi place să asculte muzică în intimitate, când este singură, dar dacă împărtășește aceste momente cu persoana iubită este încă și mai bine, mai ales dacă au aceleași preferințe.

Intră în galeria foto ca să vezi pe ce gen de muzică te ridici la dans.

Foto: Outnow.ch

erika
erika.chivu@ringier.ro