Cum și ce mănânci în funcție de zodie

În opinia multor astrologi, fiecare semn zodiacal are anumite obiceiuri în ceea ce privește alimentația și preferințe diferite față de un anumit tip de produse. 

În timp ce mulți preferă felurile de mâncare tradiționale, există oameni care își doresc să experimenteze mâncăruri noi și exotice. Desigur, o altă categorie de oameni sunt cei care mănâncă aproape orice le pui în față pentru că nu sunt deloc pretențioși.

Credeți sau nu, ziua de naștere – și, astfel, semnul astrologic – poate afecta într-adevăr obiceiurile alimentare, ce îți place și displace, și tendințele sociale de alimentație.

Condimentat sau cu mai mult zahăr? Cu sau fără carne? Haideți să aflăm ce mâncăm în funcție de zodie!

Berbec

Femeia Berbec mănâncă de obicei repede și concentrat. Nu-i place să stea prea mult la masă, este prea activă ca să piardă timpul degustând fiecare înghițitură. Asta nu înseamnă că nu poate avea probleme cu greutatea la un moment dat, pentru că are o conformație în general robustă pe care simte nevoia să o alimenteze regulat și constant. Este o carnivoră convinsă și ar trebui să opteze pentru proteinele animale fără prea multă grăsime.

54776181 - balanced diet, cooking, culinary and food concept - close up of different foodstuffs on table

Intră în galeria foto să vezi dacă celelalte 11 zodii sunt mai mult sau mai puțin gurmande. 

Foto: 123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro