Sport în doi: antrenează-te cu iubitul tău

O relaţie perfectă e ca un sport de echipă: amândoi partenerii trebuie să se implice pentru ca jocul să fie câştigat!

IDEE BUNĂ

Descoperiţi un sport care să vă placă

Lui îi place boxul, tu eşti înnebunită după aqua-gym. O relaţie durabilă se poate întreţine însă cu… o oră de tenis, nu-i aşa? Este important să descoperiţi un anumit sport care să vă motiveze, care să vă placă amândurora şi pe care îl puteţi practica împreună. Astfel, tentaţia de a vă petrece week-end-urile pe canapea va dispărea cu desăvârşire.

Activităţi în aer liber

Începeţi dimineţile cu o jumătate de oră de jogging în părculeţul de lângă bloc! Sau schimbaţi maşina cu bicicleta, măcar o dată pe săptămână. Sau, şi mai bine: ce-ar fi să ieşiţi la o plimbare romantică în parc?! Vă veţi bucura de beneficii triple: relaxare, oxigenare şi… mai mult timp împreună.

Cheia succesului: motivaţia

Atunci când începi să practici un sport cel mai important lucru este să nu renunţi la antrenamente de îndată ce ai făcut un pic de febră musculară. De acum, gata cu scuzele nenumărate pentru a scăpa de sală! Gîndeşte-te mai bine: de câte ori te vei trezi mai de dimineaţă, de atâtea ori vei petrece mai multe ore în compania iubitului tău.

Jucaţi în echipe diferite

Iată o situaţie numai bună pentru a te amuza de spritul de echipă al celuilalt sau de a-ţi trăda coechipierii…. pentru a-ţi ajuta jumătatea. Ce e mai distractiv decât să îţi tachinezi iubitul după un meci de tenis pierdut la doar un punct diferenţă?

 

IDEEA PROASTĂ

Aveţi grijă ca fiecare să aibă pasiunile lui

Pasiunile excesive pot deveni uneori surse de conflict. Atunci când unul dintre voi nu-i înţelege preferinţele celuilalt sau când nu vrea să le împartă cu acesta, pot interveni discuţii şi chiar certuri majore. Aşadar, respectă-i orele de fotbal cu băieţii!

Sporturi extreme

Gusturile nu se discută, nici măcar în materie de sport. Dacă iubitul tău a descoperit zborul cu parapanta sau e înnebunit după bungee jumping, în timp ce ţie ţi se înmoaie picioarele chiar şi atunci când te uiţi pe fereastră de la etajul cinci… ar fi mai bine să-l laşi singur în această mică aventură.

Sportul: viaţa mea

Pasiune, pasiune, dar atunci când activităţile fizice încep să te preocupe mai mult decât este cazul, ar fi bine să te opreşti. Dacă începi să-i faci reproşuri iubitului tău pentru că nu manifestă suficient entuziasm când îi propui să alergaţi trei kilometri sub soarele arzător al după-amiezei sau pentru că preferă să-şi petreacă o zi uitându-se la un meci la televizor (şi nu dând cu piciorul în minge!), asta înseamnă că te implici un pic mai mult decât este necesar. Ia-o pauză şi gândeşte-te ce preferi: sportul sau relaţia?

Jucaţi în aceeaşi echipă

Atunci când unul dintre voi este mai perfecţionist decât celălalt şi ţine cu tot dinadinsul să câştige fiecare meci, o singură greşeală a coechipierilor ar putea să-l facă extrem de irascibil. Ei bine, închipuie-ţi că jucaţi în aceeaşi echipă, tu ratezi o lovitură şi pierdeţi meciul. Nu-i aşa că data viitoare ai prefera să vezi partida de pe bancă?

Tags:
,
Adriana Matei
contact@misshypewit.com