Craciun

Primul Crăciun în doi? Iată ce trebuie să faci

Da, cea mai așteptată perioadă din an se apropie cu pași repezi! Și dacă până acum erai obișnuită să îți petreci sărbătorile alături de cei dragi, ei bine, atunci când te îndrăgostești lucrurile se schimbă. 

Prima întâlnire, primul sărut și primul Crăciun petrecut împreună nu se uită niciodată. Însă tocmai din acest motiv, acest lucru poate îți poate cauza o stare de tensiune sau de emoție. Pentru a avea parte de cele mai frumoase sărbători petrecute în cuplu, noi am făcut o listă  lucrurile pe care trebuie neapărat să le faci alături de iubitul tău. Ești pregătită?

  1. Umple casa cu amintiri – Sărbătorile de iarnă ne fac să fim nostalgici și sentimentali. Indiferent că ai avut un an greu sau nu, comemorează-l. Fotografiază toate momentele importante din viața ta și agață apoi fotografiile pe pereți. Ar putea fi poze din luna de miere, de la primele întâlniri, din prima vacanță sau fotografii în care vă strâmbați. Iar în seara de Crăciun vă puteți uita la ele, cu un pahar de vin în mână, și să vă amintiți de toate acele momente plăcute petrecute.
  2. Onorează tradițiile de familie – Gândiți-vă la lucrurile pe care le făceați împreună cu familiile voastre atunci când erați copii și găsiți o modalitate de a le face și acum, când sunteți adulți. Puteți închiria un film clasic (vezi aici filmele noastre preferate de Crăciun). să gătiți prăjitura voastră preferată sau să mâncați toate bomboanele din bradul de Crăciun.
  3. Creați-vă propriile tradiții – Copilăria a fost distractivă, însă acum ești la casa ta, așa că poți avea propriile tradiții. Deschide cadourile în ajunul Crăciunului, mănâncă dulciuri în timp ce împodobești bradul, bucură-te de o cană de ciocolată caldă în dimineața Crăciunului sau încearcă o rețetă nouă de prăjitură. Cine știe, poate va deveni prăjitura ta preferată de Crăciun.
  4. Mergeți să colindați – Atunci când erai mică mergeai în fiecare an cu colindul alături de prietenii tăi, dar acum poți merge alături de iubitul tău. Puteți cânta colinde în sufrageria voastră sau puteți merge în vizită la prieteni și rude. Chiar dacă nu aveți voce, cei din jur vor aprecia curajul și suntem sigure că vă vor răsplăti pe măsură!
  5. Bucurați-vă de timpul petrecut împreună – De Crăciun toata familia se reunește, așa că nu uita să planifici o zi doar pentru voi doi. Astfel puteți să vorbiți despre planurile voastre de viitor, să mergeți la cumpărături sau să stați toată ziua în pat să vă uitați la filme. Ce poate fi mai frumos de atât?

Și nu în ultimul rând, faceți multe poze împreună și fiți recunoscători pentru toate momentele frumoase din viața voastră. Crăciunul înseamnă bunătate, dragoste și recunoștință.

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro