Pink dezvăluie că a stat un an fără să facă sex cu soțul ei

Celebra cântăreață Pink este căsătorită cu Carey Hart de mai bine de zece ani, deși sunt un cuplu unit, cei doi recunosc că au trecut și prin momente mai puțin plăcute.

În februarie 2008, cei doi anunțau că au de gând să se despartă, dar datorită terapiei de cuplu, aceștia s-au împăcat doi ani mai târziu. Deși nu a vorbit în mod public despre problemele din căsnicia ei, Pink a ales să cânte despre ele, iar printre melodiile noastre preferate se numără ,,So What”, ,,Just give me a reason” și ,,Love true”.

Într-un interviu cu cei de la The Guardian, Pink spune că monogamia este dificilă și că în unele zile are senzația că nu-l place pe soțul ei.

,,Sunt momente în care mă uit la Hart și văd că el este cea mai atentă, logică și constantă persoană. Este un om bun, este un tată bun, chiar mai bun decât am crezut eu că va fi. Iar uneori mă uit la el și-mi vine să-i spun că nu-l plac, că nu avem nimic în comun și că nu vreau să-l mai văd niciodată” a spus Pink.

De asemenea, ea a dezvăluit faptul că a existat o perioadă în care ea și Hart nu au făcut sex timp de un an întreg.

,,Atunci când nu faci sex timp de un an cu partenerul tău îți vin tot felul de întrebări prin minte. Acesta este sfârșitul? Oare mai sunt atractivă? Știți, monogamia este un lucru dificil, dar dacă e voință, totul va fi bine”.

Este de admirat faptul că Pink a decis să împărtășească cu noi probleme cu care se confruntă și să ne arate că și celebritățile întâmpină probleme în menținerea unei relații stabile.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro